פיסטולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסטולה
    מיטל
    01/12/2015

שלום,
    לפני כ5 חודשים עברתי ניתוח לכריתת פיסטולה בפי הטבעת. לפי מה שנאמר לי , הפיסטולה לא הייתה על אף אחד מהשרירים, הניתוח עבר בהצלחה ולא נעשתה שום פגיעה. כעת, 5 חודשים אחרי, אני סובלת מהפרשות יומיומיות שנראות לעיתים כמו בריחת נוזלים, זה פשוט מופיע בתור כתם על התחתון ללא קשר ליציאות. בנוסף, אני חשה בזמן האחרון בכאבים באיזור שבו הייתה הפיסטולה וכאבים אלה מאוד דומים לאותם כאבים שהפיסטולה הייתה גורמת לי ביום יום שלפני הניתוח. אתמול הייתי בבדיקה אצל הרופא המנתח ונאמר לי שהכל נראה תקין ושכנראה אלה בריחות נוזלים כי מבנה האיזור השתנה ושהכאבים הם כנראה תוצאה של רגישות של האיזור. קצת קשה לי להתעלם מהכאבים האלה שמרגישים לי כאילו הפיסטולה חזרה ומההפרשות האלה שמטרידות אותי יום יום. מה אוכל לעשות והאם זה הגיוני שמופיעים סתם ככה כאבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסטולה

הוספת תגובה

• פיסטולה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/12/2015

צריך לבדוק אותך כדי לאבחן את הבעייה. אולי כדאי לבצע בדיקת US של פי הטבעת (TRUS). כדאי שיהיה מומחה בתחום שינהל את המקרה שלך ובודאי לא דרך פורום באינטרנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו