פיסורה חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה חוזרת
    מורן
    06/12/2015

שלום,
    לפני כעשר שנים עברתי ניתוח לריפוי פיסורה שהתפתחה בעקבות טחורים נשנים. קיבלתי הפניה לניתוח רק לאחר חודשים ארוכים של כאבים איומים ורק לאחר שהטיפול במשחות ובמשככי כאבים למיניהם מיצה את עצמו ולא עזר. כיום אני חודש וחצי לאחר לידה. במהלך ההריון סבלתי מעצירויות קשות וצואה קשה החל מהחודש השביעי. לפני כשבועיים התחילו כאבים עזים ומוכרים..בבדיקה אצל פרוקטולוג נמצא שחזרה לי פיסורה אחורית וקיבלתי טיפול במשחת ניפדיפין שמאוד מקלה. אני מוכרחה לציין שאני שותה הרבה מים, התפריט שלי מורכב מהרבה ירקות וסיבים ובכל זאת מאז הלידה הצואה קשה מאוד אם אני לא לוקחת מרככים. שאלתי היא האם אחוזי ההחלמה באמת גבוהים עם המשחה אם כבר עברתי ניתוח (כפי שאמר לי הפרוקטולוג), או שמא אצטרך לעבור שוב ניתוח. בנוסף קראתי על הליך של הזרקת בוטולונום ואיחוי בגלי רדיו, האם זה יעיל יותר מניתוח? אני נתקלת לא מעט ברופאים שמתארים את ההחלמה מניתוח כירורגי כארוכה וקשה וזאת לא היתה החויה שלי, ההחלמה שלי היתה ממש מהירה וההקלה היתה מיידית...האם אני טועה? אודה מאוד לתגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה חוזרת

הוספת תגובה

• פיסורה חוזרת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    08/12/2015

ההחלמה מניתוח פיסורה הינה קלה ומהירה. מכיון שכבר נותחת בעבר אני ממליץ למצות את הטיפול התרופתי לפני החלטה על ניתוח. אני אישית איני חסיד הזרקת בוטולינום. טפול בגלי רדיו אינו מוכר לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו