דימומים נוראיים כבר שבוע מה לעשות בנידון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים נוראיים כבר שבוע מה לעשות בנידון?
    Smith
    10/02/2016

זו הודעה מוד דחופה אשמח לעזרה!! מזה כשבוע אני סובלת מדימומים גדולים בכל הליכה לשירותים. אינני במחזור זה גם לא מגיע מן הכיוון הזה עברתי ניתוח פיסורה לפני כחמש עשרה שנה ואני מקשרת את הדימום לכך למרות שאין לי כאבים. האם זה יכול להיות קשור לדברים נוספים? אני ממש לחוצה מהעניין ומפחדת ממש להסתכל ולראות בכל פעם שאני הולכת לשירותים. אינני רוצה ללכת למיון כי אני נורא מפחדת מצד שני הדימומים לא מפסיקים... אני מנסה להשיג רופאה באופן פרטי שתקבל אותי לאבחון ואני לא מצליחה למצוא...

תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימומים נוראיים כבר שבוע מה לעשות בנידון? - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    10/02/2016

הדימום אינו קשור לניתוח הפיסורה מלפני 15 שנה. עלייך לפנות לבדיקת רופא/ה לבירור הסיבה ולטיפול מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור לי שזה לא קשור לניתוח

Smith
    10/02/2016

רק אמרתי שאני מניחה כי הסיבה לדימום היא פיסורה שכן אני לא יודעת למה זה יכול להיות קשור. העניין שאני מנסה לקבוע תור פרטי לרופא ואני לא מצליחה ובקופה זה ייקח שנים... אני מפחדת ללכת למיון ולכן שאלתי האם הדימומים הללו יכולים להיות מסוכנים? האם יכול להיות פצע פיסורה שלא מגליד? בניגוד לעבר שאני זוכרת כאבים נוראיים עד שלבסוף עברתי את הניתוח, כרגע לא כואב לי יש לי רק דימום ממש גדול בכל הליכה לשירותים. מה דעתך ד״ר אלון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור לי שזה לא קשור לניתוח - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    11/02/2016

הדימום אינו קשור לניתוח או לפיסורה. יש צורך בבדיקה כדי להגיע לאבחנה ולהציע טיפול. אני מעריך שאין סכנה אבל כל דימום דורש בירור וטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו