טחורים פנימיים וחיצוניים - התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים פנימיים וחיצוניים - התייעצות

שלום רב,
    לפני מספר ימים נבדקתי ע"י רופא שאמר לי שיש לי טחורים חיצוניים ללא דלקת וטחור פנימי 'בצקתי ופריך' (הוא לא רשם דרגה). הסיבה לפניה הייתה שיש לי דימום מידי פעם בזמן מתן צואה כבר מעל לשנה. הרופא נתן לי נרות פרוקטוגליבנול והמליץ לי על קשירה של הטחור עם גומיה.
    רציתי לשאול האם זה חשוב שכן אטפל בנושא ע"י הטיפול עם הגומיה ומה הסיכונים אם לא אעשה את הטיפול? (בגדול לא כל כך מפריע לי שיורד קצת דם מידי פעם בצואה..)
    מודה לכם מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טחורים פנימיים וחיצוניים - התייעצות - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    05/03/2016

הטיפול בקשירה נועד להפסיק את הדימום. ברוב המקרים טיפול ללא כאב וללא סיבוכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה קטנה מתשובתך

אלון שלום,

קודם כל תודה רבה על תשובתך המהירה.
    הדימום לא היה מאוד קל.. והייתי מעוניין לדעת האם יכולה להתפתח בעיה כלשהי במידה ולא אעשה את הטיפול הזה? האם עניין הדימום (אם הוא קל) הוא יותר בעיה של אי נוחות/הפרעה לשגרת חיים?
    תודה מראש
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה קטנה מתשובתך - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    05/03/2016

הגישה רפואית היא שצריך לאבחן ולטפל בדימום שלא צריך להיות. במיוחד כשאתה מתאר דימום לא קל. אני ממליץ על הטיפול הפשוט והמהיר שהוצע לך לפתרון בעייתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו