טחורים פנימיים באים והולכים,דימום ביציאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים פנימיים באים והולכים,דימום ביציאה
    אייל
    06/03/2016

שלום רב

ב-6 השנים האחרונות אני סובל מטחורים פנימיים. אני לא סובל תרתי משמע, כלומר זה לא כואב.זה רק מפריע. זה בא והולך ,הייתה תקופה שזה הופיע פעם ב2-3 חודשים, לאחרונה נראה לי שהתדירות עלתה לפעם במספר שבועות. זה בא לידי ביטוי בהתחלה בתחושת אי נוחות אחרי יציאה (מרגיש לפעמים שהטחור יוצא ונכנס כשאני קם מהאסלה), אי נוחות כשאני יושב ובד"כ יום-יומיים לאחר מכן דימום ביציאה. ואז זהנעלם עד לפעם הבאה. כאמור, זה לא כואב. אני לא סובל מעצירות וגם עשיתי קולונוסקופיה שבה מצאו לי פוליפים , אבל לא משהו מסוכן. אני צריך לעשות קולונסקופיה נוספת תוך 3 שנים. הייתי אצל פרוקטולוג לפני מספר שנים שרצה לבדוק לבצע קשירה אולי אבל מאחר והתדירות של התופעה לא הייתה גבוהה ומן הסתם מהפחד של הפעולה לא התקדמתי עם זה. שמתי לב לתופעה שלאחרונה זה קורה לי משום מה בסופי שבוע בימי שישי, אולי קשור לירידת מתח מהעבודה?
    אני מקפיד לשטוף את המקום אחרי שירותים
    מה אתם ממליצים לעשות? יש רפואה טבעית שיכולה לעזור?
    האם אני יכול להמשיך כך אם התדירות לא גבוהה?
    אודה לכם על כל עזרה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טחורים פנימיים באים והולכים,דימום ביציאה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    19/03/2016

אם אין הפרעה משמעותית אתה יכול להמשיך ללא טיפול. אם ההפרעה משמעותית-פנה לפרוקטולוג אשר יבדוק וישקול אם המצב מתאים לטיפול של קשירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו