מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים פנימיים באים והולכים,דימום ביציאהאייל06/03/2016
שלום רב
ב-6 השנים האחרונות אני סובל מטחורים פנימיים. אני לא סובל תרתי משמע, כלומר זה לא כואב.זה רק מפריע. זה בא והולך ,הייתה תקופה שזה הופיע פעם ב2-3 חודשים, לאחרונה נראה לי שהתדירות עלתה לפעם במספר שבועות. זה בא לידי ביטוי בהתחלה בתחושת אי נוחות אחרי יציאה (מרגיש לפעמים שהטחור יוצא ונכנס כשאני קם מהאסלה), אי נוחות כשאני יושב ובד"כ יום-יומיים לאחר מכן דימום ביציאה. ואז זהנעלם עד לפעם הבאה. כאמור, זה לא כואב. אני לא סובל מעצירות וגם עשיתי קולונוסקופיה שבה מצאו לי פוליפים , אבל לא משהו מסוכן. אני צריך לעשות קולונסקופיה נוספת תוך 3 שנים. הייתי אצל פרוקטולוג לפני מספר שנים שרצה לבדוק לבצע קשירה אולי אבל מאחר והתדירות של התופעה לא הייתה גבוהה ומן הסתם מהפחד של הפעולה לא התקדמתי עם זה. שמתי לב לתופעה שלאחרונה זה קורה לי משום מה בסופי שבוע בימי שישי, אולי קשור לירידת מתח מהעבודה?
אני מקפיד לשטוף את המקום אחרי שירותים
מה אתם ממליצים לעשות? יש רפואה טבעית שיכולה לעזור?
האם אני יכול להמשיך כך אם התדירות לא גבוהה?
אודה לכם על כל עזרה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים פנימיים באים והולכים,דימום ביציאה - תגובה
ד``ר רפאל אלון19/03/2016אם אין הפרעה משמעותית אתה יכול להמשיך ללא טיפול. אם ההפרעה משמעותית-פנה לפרוקטולוג אשר יבדוק וישקול אם המצב מתאים לטיפול של קשירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)