מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הופעת טחור חיצוני בגלל שיעול. מה עושים?גלור06/03/2016
שלום.
לפני פחות משנה הייתי אצל פרוקטולוג בשל קפל ער בפי הטבעת שלמיטב ידיעתי נוצר מטחור ישן שהיה לי בגיל די צעיר (18) וחזר למקומו. ליד הקפל נוצרה פיסורה והרופא טען שאין לי טחורים (שמחתי) ונתן לי משחה לפיסורה (ניפדיפין0.2%+ISDN 0.2%) שכעבור כמה שבועות עזרה פלאים.
לפני שבוע חליתי בוירוס של חורף והשתעלתי שיעול קשה מספר ימים. כל כך קשה שאימצתי את כל הגוף ומתחתי שרירים. תוך כדי שיעול הרגשתי כאב בפי הטבעת ובמישוש גיליתי גולה קטנה חיצונית לפי הטבעת. היא כאבה מספר ימים ולאט הכאב שכך כך שעכשיו הוא מהווה בעיקר אי נוחות עמומה והגולה כואבת רק כשאני מנסה ללחוץ עליה עם היד, לשבת בשירותים (בגלל המתיחה של האיזור) או לדחוף אותה חזרה פנימה (שיטה שעזרה עם הטחור הראשון. הוא שב למקומו ולא זז מאז)
לצערי אי אפשר להיפטר ממנו בדרך זו ואני מחילה לחשוד שהוא יצא בכלל לא מתוך פי הטבעת אלא מהחלק החיצוני של טבעת השריר מכיוון שהוא מאוד חיצוני ולא על השריר אלא טיפה ליד. יכול להיות דבר כזה בכלל? או שהוא פשוט זז מאוד?
עדיין יש לי את המשחה של הפיסורה. האם היא יכולה לעזור עד שאגיע לרופא? (לצערי זה ייקח זמן כי אין תורים ואני סטודנטית.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין שאין דימום
גלור06/03/2016לא דימום ולא יציאות קשות ברקע. רק גולה מתחת לעור שהופיעה בגלל המאמץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופעת טחור חיצוני בגלל שיעול. מה עושים? - תגובה
ד``ר רפאל אלון07/03/2016לפי התיאור יש לך התקף של טחור חיצוני, כנראה בשל השיעול. טפלי עם משחה לטחורים ( לא המשחה שקבלת לפיסורה) והבעייה תחלוף עם הזמן. אם כואב ניתן לקחת משככי כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)