מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליך להרחבת פי הטבעת לאחר ניתוח להסרת טחוריםמתן09/03/2016
שלום רב. אני בחור בריא כבן 30. לפני חודשיים עברתי ניתוח לכריתת טחורים ועדיין לא החלמתי עד הסוף מכיוון שפי הטבעת שלי התאחה יותר מדי. כעת כואב לי בזמן היציאות ולאחריהן ואני סובל מדימומים. הרופא המנתח הציע לי לעבור הרחבה של פי הטבעת ללא חיתוך. לטענתו זהו הליך פשוט בטשטוש מקומי שזמן ההחלמה ממנו מהיר ביותר. הבעיה היא שבעוד שלושה שבועות יש אירוע גדול מאוד שעליי לקחת בו חלק וברצוני לדעת מהן ההשלכות או הסיכונים של אותו הליך ומה יכולות להיות תופעות הלוואי. כמו כן, ברצוני לדעת מהו זמן ההחלמה המקסימאלי. אשמח לתשובה מהירה מכיוון שההליך נקבע ליום חמישי הקרוב. תודה מראש למגיבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליך להרחבת פי הטבעת לאחר ניתוח להסרת טחורים - תגובה
ד``ר רפאל אלון09/03/2016ההליך הוא אכן פשוט וקצר וההחלמה מהירה מאד. אתה אמור לחוש הקלה מיידית לאחר הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל מידע נוסף
סובל כרוני22/03/2016שלום רב,
אני סובל מזה כשנתיים מפיסורה אנאלית. ניסיתי מספר משחות וטיפולים שלא הועילו.
הומלץ לי לעבור ניתוח הרחבת פי הטבעת ללא חתך.
האם תוכלו לספק מידע נוסף על הליך זה? כיצד מבוצע, האם בהרדמה מלאה או לא, משך ההליך, זמן החלמה ממוצע, סיבוכים אפשריים?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל מידע נוסף - תגובה
ד``ר רפאל אלון22/03/2016בפעם הקודמת כתבת שהבעיה בעק נתוח טחורים. עכשו אתה כותב על פיסורה.. הרחבה ניתן לבצע בהרדמה כללית, איזורית ואפילו מקומית. המועדף- בהרדמה כללית קצרה. ההחלמה מהירה מאד. לרוב אין סיבוכים. ניתן גם לבצע חיתוך מבוקר של הסוגר שזו הדרך הנכונה והמועדפת כיום לטיפול בהיצרות ובוודאי בפיסורה. גם כאן ההחלמה מהירה מאד והסיבוכים נדירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)