מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סינוס פילונידל- אשמח מאוד מאוד להרגעהעדי04/06/2016
שלום, לא נבדקתי אבל אני יודעת שיש לי סינוס פילונידל בעצם הזנב. כבר מעל שנתיים. לא מטפלת כי אני מתביישת. קראתי המון על הנושא וקראתי שיכולים להיות סיבוכים עם זה. אודה להסברים אלו סיבוכים עלולים להיות ואיך אני יכולה לזהות אצלי שזה החמיר, כלומר מה התסמינים? התסמינים שיש לי עכשיו זה לפחות פעם בשבועיים גולה מתנפחת ומגרדת, ואז יוצא ממנה דם והיא מוגלתית, האזור מאוד אדום וכשנפוח מאוד קשה לי אפילו לשבת. אני סובלת אבל לא סבל של חייבת לטפל. ויש לי כח סבל. אני רק מפחדת מזיהום נרחב וכאלה דברים. לכן אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוס פילונידל- אשמח מאוד מאוד להרגעה - תגובה
ד``ר רפאל אלון04/06/2016הסיבוך היחידי של סינוס פילונידלי הוא אירוע של זיהום ודלקת. זה בעצם מה שאת חווה מידי פעם. מומלץ להסיר את הסינוס בניתוח. הניתוח הוא פשוט, קצר וניתן לבצעו גם בהרדמה מקומית. אני מציע לך לעבור ניתוח ולהתפטר מהבעיה המציקה והחוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
עדי04/06/2016אני צריכה לעשות ניתוח בעיניים בהרדמה כללית. האם זה יהיה אפשרי לבקש שיסירו את הסינוס כשאהיה מורדמת? מן ניתוח משולב כזה? אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה - תגובה
ד``ר רפאל אלון05/06/2016אני מניח שזה יהיה מסובך. הניתוח בעיניים נעשה בשכיבה על הגב ואינון דורש הרדמה עמוקה. ניתוח הסינוס נעשה בשכיבה על הבטן ודורש הרדמה, שיתוק שרירים והנשמה. בנוסף לזה ניתוח העיניים הינו ניתוח נקי בעוד שניתוח הסינוס הוא ניתוח באזור מזוהם ולא מקובל לבצע ניתוחים משולבים בצירוף כזה. על זה יש להוסיף את התיאום בין הכירורג לרופא העיניים.. בקיצור-לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עדי05/06/2016אני פשוט מתוסכלת כי הבושה פשוט הורגת אותי...
אני סובלת מזה כבר שנתיים ואני מתביישת לפנות לרופא.
לא מפחדת מהניתוח אלא רק מהחשיפה.. מרגיש לי שבגלל שאני גרה בעיר קטנה הרופאים יהיו מופתעים שבאתי על בעיה באזור כזה.. לא נעים לי.. תכלס אפשר לחיות עם זה אבל בזמן האחרון אני חושבת על זה כל היום.. מטריד אותי.. גם את הניתוח בעניים אני דוחה ודוחה נטו בגלל ההרדמה הכללית ששם חשופים... טוב אתה לא יכול לעזור לי פה. תודה רבה והמשך יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)