ניתוח פיסורה וטחורים באותו זמן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פיסורה וטחורים באותו זמן?
    צחי
    06/06/2016

שלום רב,

אני סובל מזה כארבעה חודשים מפיסורה כואבת מאד וטחורים דרגה 3-4. הטחורים לא כל כך מפריעים אבל הפיסורה זה כאבי תופת. אחרי 4 חודשים של טיפול שמרני כולל אמבטיות, מרככי צואה וניטרוגליצרין, אני די מוכן ללכת לניתוח על מנת לפתור את הפיסורה. נפגשתי עם שני מתנחים וקיבלתי שתי חוות דעת שונות לגבי הניתוח: הראשון המליץ לעשות ניתוח פיסורה וטחורים באותו זמן כדי לפתור את כל הבעיות. הבעיה היא כאבים חזקים והחלמה איטית יחסית. המנתחת השנייה המליצה לעשות ניתוח רק לפיסורה, לתת לה להחלים ואז לקשור את הטחורים. היא לא חשבה שהסבל מניתוח הטחורים שווה את זה.
    החשש שלי הוא שהטחורים (אני צריך לדחוף אותם פנימה אחרי כל יציאה וזה כואב מאד באיזור הפיסורה) יימנעו מהפיסורה להחלים לאחר הניתוח.

מה היית ממליץ?

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח פיסורה וטחורים באותו זמן? - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    07/06/2016

על סמך פנייתך ובהסתייגות שלא בדקתי אותך בדיקה גופנית-אני נוטה להסכים עם המנתח שהמליץ לטפל בשתי הבעיות באותו ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

צחי
    07/06/2016

תודה רבה על התגובה המהירה. אם אני אבחר לא לנתח את הטחורים כרגע, האם אתה חושב שזה עלול לפגוע בסיכויי ההחלמה מהפיסורה? שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    07/06/2016

אם תחליט על ניתוח לפיסורה בלבד לא תפגע בסיכויי ההחלמה. הכאב שקשור לפיסורה יחלוף. בהמשך תוכל לטפל בטחורים בשיטה שמתאימה למצבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו