בלוטה נפוחה וכואבת לאחר ניתוח פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטה נפוחה וכואבת לאחר ניתוח פיסורה
    צחי
    24/06/2016

שלום

אני כשבוע לאחר ניתוח פיסורה ועדיין ישנה בלוטה כואבת סביב איזור הניתוח. ראה תמונה מצורפת. המנתח אומר שזה לא אמור להיות שם שבוע לאחר הניתוח אבל זה לא בעיה וייעלם לבד בתוך כשבוע. מה אתה חושב? אני מאד מודאג.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטה נפוחה וכואבת לאחר ניתוח פיסורה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    25/06/2016

מה שרואים בתמונה זה שטף דם מתחת לעור. אמור להספג מעצמו תוך זמן לא ארוך. אם אין כאב חזק ו/או חום - אין סיבה לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אבל עדיין יש כאב

צחי
    25/06/2016

שורף מאד בעיקר בשירותים. הרופא אמר שהחתך של הניתוח עדיין לא נסגר וזה מקור הכאב. הוא לא ידע להגיד למה שבוע לאחר הניתוח זה עדיין פתוח. אני לא מתאמץ בשירותים, לא מנגב בכלל (מקלחת לאחר כל הליכה לשירותים). זה גם מאד כואב וגם מאד מתסכל כי קיוויתי לחזור לפעילות שבוע לאחר הניתוח. מה לדעתך אפשר עוד לעשות?

שוב המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אבל עדיין יש כאב - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    25/06/2016

קשה לענות לך בלי בדיקה גופנית. תשתמש במשככי כאב, תדאג שלא תהיה עצירות ופנה לבדיקה אם הבעיה ממשיכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו