טחורים פנימיים - שינוי הרגלים שלא מסייע...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים פנימיים - שינוי הרגלים שלא מסייע...
    אריאל
    25/06/2016

שלום רב,
    אני סובל ככל הנראה מטחורים פנימיים (אבחון של רופא לפני כשנה) - שהמליץ על טיפול טיבעי ושינוי הרגלי תזונה שעובדתית לא פתרו את הנושא (אולי גם עקב חוסר התמדה מצידי)
    לפי הכתוב במאמרים מקצועיים כנראה הטחורים בדרגה 3 או 4 הם יוצאים לאחר יציאה וחוזרים בהדרגה.

אחרי יציאות (מידי בוקר) הטחורים יוצאים ובולטים וזה מלווה בתחושת אי נוחות בעיקר בהליכה וקצת בישיבה (בעיקר בדקות ראשונות של הישיבה)
    אחרי ישיבה של כשעה או יותר (בנהיגה ואח"כ במשרד) הטחורים חוזרים למקומם ובהדרגה התחושה הטיבעית והנוחה חוזרת.
    הבעיה שאם אני לא יושב ברצף מייד לאחר היציאה אני יכול לגרור את אי הנוחות יום שלם
    אשמח לדעת מה אפשרויות הטיפול לנושא, והאם ניתן להימנע מטיפול ניתוחי.
    והיכן אוכל למצוא רופא מומלץ לטיפול בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טחורים פנימיים - שינוי הרגלים שלא מסייע... - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    26/06/2016

לא ניתן להמליץ על טיפול בלי בדיקה גופנית. בחלק גדול מהמקרים יש מקום לטיפול תרופתי או ביצוע פעולה במרפאה לשיפור המצב. בחלק מהמקרים יש צורך בניתוח (גם כאן יש מס שיטות ניתוח). הרופא המומחה בתחום יחליט מה מתאים עבורך וידון איתך על האופציות הטיפוליות. הפורום אינו ממליץ על רופא כזה או אחר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו