טחור עיקש שמגיח בכל כמה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחור עיקש שמגיח בכל כמה חודשים
    אני
    29/06/2016

שלום.
    בת 34 לפני היריונות, ללא עצירויות, אבל כן סובלת מגזים. אני סובלת מטחור, כנראה טרמביוזי, שצץ מדיי כמה חודשים וממרר לי את החיים.
    לפני מספר שנים ביקרתי אצל פרוקטולוג שרשם ספריי סטרואידי, אכן לאחר מספר ימים של גיהנום הייתה הקלה. כעבור מספר רב של חודשים הטחור חזר שוב, הפעם השתמשתי במשחות מאלחשות, ושוב לאחר מספר ימים טרופי שינה נרגע המצב.
    לאחרונה סובלת מהטחור יותר. הוא מגיח פעם בכמה שבועות, אני מורחת משחות מאלחשות, שמרגיעות אותו, אך הוא בכל זאת מציק ומאיים להתפרץ.
    אני לא יודעת מה אני עושה לא נכון. התזונה שלי יחסית מאוזנת, אין שלשולים או עצירויות רק המון גזים, אני עושה פעילות גופנית ובכל זאת הוא מתעקש להופיע.
    אני כמובן מאוד רוצה להמנע מניתוח, מה ניתן לעשות כדיי להגיע לריפוי אחת ולתמיד?
    המון תודה
    ש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טחור עיקש שמגיח בכל כמה חודשים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    29/06/2016

הטפול היחדי שיפתור את הבעיה לתמיד הינו טיפול ניתוחי. השאלה היא אם יש בו באמת צורך. אם ההפרעה לאיכות החיים היא משמעותית יש לשקול ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה באשר לקשירה?

אני
    30/06/2016

האם כדאי להעלות את ההצעה בפני הרופא המטפל כשאפגש עמו?
    האם קשירה היא אפקטיבית?
    האם הליך נסבל מבחינת כאב?
    המון תודה על תגובתך המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה באשר לקשירה? - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    30/06/2016

לפי התיאור זהו טחור חיצוני שאינו ניתן לטיפול בקשירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו