מיואשת לאחר לידה - עזרה דחופה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת לאחר לידה - עזרה דחופה בבקשה
    מיואשת1
    30/06/2016

שלום רב, אני שבועיים אחרי לידה, כבר בביה"ח היה לי קושי לשבת והנחתי שזה מהתפרים, לאחר מכן כשהגעתי הביתה והלכתי לשירותים התברר לי שזה טחורים.
    כל הזמן הרגשתי אי נוחות באזור פי הטבעת והרגשה כאילו משהו תקוע לי שם ושהאזור קפוא.
    בביקור אצל רופא נשים הוא אמר לי לקחת נרות פרוקטוגליבנול, לקחתי אותן למשך שבוע, חוץ משיפור בישיבה אין שום שיפור אחר ואני חסרת אונים.
    מה אפשר לעשות? מרחתי את כל המשחות שיש בשוק.
    לתשובתך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיואשת לאחר לידה - עזרה דחופה בבקשה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    30/06/2016

פני לבדיקת כירורג/פרוקטולוג. לא ניתן לאבחן ולהציע טיפול דרך הפורום.
    קרוב לוודאי שמדובר בבעיה חולפת כך שאין מה להתייאש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיואשת1
    11/07/2016

שוב שלום רב,
    הייתי בבדיקה אצל מומחה בכירורגיה ופרוקטולוגיה שקבע כי יש לי פיסורה ולא טחורים והמליץ על מריחת משחת פרוקטוגליבנול תוך עיסוי לתוך פי הטבעת והמליץ על אמבטיות פושרות.
    הבעיה היא שאני חושבת שיש לי טחורים (ככה מרגיש לי) ויש לי מעין הרגשה של משהו תקוע שם לאחר יציאה (הרגשה היא כבר כך כ3 שבועות) יש לציין כי יש לי יציאות כל יום בבוקר.
    האם יכול להיות שזה קושי בהתרוקנות?
    מתי זה צפוי לעבור?
    ממש מיואשת :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    11/07/2016

התלונות שאת מתארת אינן מתאימות כ"כ לפיסורה. גם הטיפול שהוצע לך אינו טיפול מקובל בפיסורה. התייעצי עם מומחה נוסף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו