שאלה האם רוב הסיכויים שזה טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה האם רוב הסיכויים שזה טחורים
    שקד
    01/07/2016

יש לי כאב ביציאות, לכן מתאפקת כשאפשר כדי לדחות את היציאה. דם בתוך הצואה והרבה על הנייר טוואלט. כבר לפחות חודש. לא הולכת ללכת לרופא. האם זה נשמע מסוכן או רק טחורים? הגיל שלי הוא 29

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה האם רוב הסיכויים שזה טחורים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    01/07/2016

עלייך לפנות לבדיקת רופא. לא ניתן לאבחן את בעייתך בהתכתבות בפורום. רב הסיכויים שאין לך משהו מסוכן אך עלייך להבדק ולקבל טפול שיפתור אותך מהבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שקד
    01/07/2016

אני מובכת מלהיבדק. הכאב לא החמיר אלא זהה להתחלה. זה מעודד? השאלה שלי אם בטוח הרופא ירצה לבדוק את המקום.. האם ניתן לנסות עליי לדוגמא משחה לטחורים (אני ייקח אחריות מלאה) ואם לא יילך אז לנסות משהו אחר וכו'? כלומר בלי להיבדק.. אני צריכה לעשות אקו לב ואני מתביישת ודוחה את זה אז קל וחומר בדיקה רקטלית... אני מתביישת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/07/2016

רופא אחראי לא ייתן לך טיפול בלי בדיקה. עלייך להתגבר על הביישנות ולפנות לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל

שקד
    03/07/2016

תודה רבה... אני מאמינה שבסוף יהיה מדובר בטחורים בלבד ואני סתם נלחצת. תודה רבה על ההרגעה.. לילה טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו