טחורים טרמביוטים ודרכי הקלה +שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים טרמביוטים ודרכי הקלה +שתי שאלות
    אני
    05/07/2016

שלום
    לפני כשלוש שנים אובחנתי עם טחורים, במיון אבחנו טחור טרמביוטי והכירורג אמר שיעבור מעצמו בתוך שבוע ולהיעזר בסטרואידים ומשככי כאבים. מאז בכל כמה חודשים אני סובלת מכאב דומה מלווה בדימום, משתמשת במשחות הממליס ועזריקאן, משככי כאבים, שמקלוים אך הכאב חזק.
    שתי שאלות ברשותך:
    1. כיצד ניתן למנוע טחור טרמביוטי. לרוב הכלכלה שלי נכונה, אין עצירויות או שלשולים, כן יש מעט גזים. מה עוד ניתן לעשות כדיי למנוע הופעתו שלא באופן ניתוחי?
    2. את המשחות שברשותי רכשתי לפני כשנה, האם ניתן להשתמש במשחות לאחר תקופה של שנה בהנחה ונשמרו לפי תנאי האחסון? או שיתכן וזה עושה נזק גדול יותר? (אם או בלי קשר לאחר שימוש במשחה לעתים יש כאבי שרירים בבטן ומעט קוצר נשימה)
    אודה לתשובה והכוונה
    אדווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טחורים טרמביוטים ודרכי הקלה +שתי שאלות - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    06/07/2016

הטיפול בהתקף של טחור חיצוני הוא במשככי כאב, כל משחה לטחורים ובריכוך היציאות. במקררים של טחור טרומבוטי ניתן לנקז את הטחור. באשר למשחות-בדקי את תאריך התפוגה שלהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו