מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית טחורים קשה.. אני ממש זקוקה לעזרה בדחיפות...מישהי13/07/2016
בת 29.5, לפני שבועיים התחילו לי כאבים בזמן יציאות והיציאות היו עם דם הנחתי שזה טחורים. קניתי procto pro זה עזר אולי רק בפעם הראשונה ששמתי. בהתחלה הייתי עוצרת את הצואה מלצאת כי פחדתי מהכאבים שהולכים להיות אבל היו פעמים שלא הצלחתי להתאפק והיה לי לחץ בבטן וברגע שהגוש הראשון יצא, בכאב וקושי רב, שאר היציאה היתה בסדר ובלי כאבים (אבל עם דם). כך זה היה עד לפני ארבעה ימים. בארבעה ימים האלו אני לא מצליחה להוציא את הצואה מרגיש לי כאילו היא יוצאת ונכנסת חזרה. למרות שאני ממש מתאמצת ולוחצת (למרות הכאב הרב, אני ממש רוצה להוציא). פשוט אין יציאות ואני מרגישה שזה מצטבר בגוף שלי. אתמול בלילה קמתי כי כאב לי באזור, מיששתי בליטה מימין לפי הטבעת. בבוקר הקאתי והבטן שלי קשה וכואבת, אני לא מרגישה טוב, עד כדי כך שלא הייתי מסוגלת ללכת לעבודה. אני חייבת להבין האם זה סימפטום של טחורים? האם צפוי לחלוף מתישהו מעצמו? איך אני גורמת לצואה שתקועה כבר ארבעה ימים לצאת? חוקן זה פתרון (אף פעם לא עשיתי)?אני מפחדת שזה כבר מסוכן שאין לי יציאות אז האם זה נשמע ככה? אם כן, אלך לרופא (עדיף שיחלוף מעצמו כמובן) אני ממש זקוקה לעזרה בדחיפות... תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית טחורים קשה.. אני ממש זקוקה לעזרה בדחיפות... - תגובה
ד``ר רפאל אלון13/07/2016עלייך לפנות לבדיקת רופא. אם יש גוש צואה שנתקע ברקטום הנמוך יהיה צורך להוציאו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה האם רופא משפחה יוכל לעזור לי?
מישהי13/07/2016אני חושבת שלהזמין תור למומחה לוקח זמן ואני מעדיפה לפתור את הבעיה עכשיו..
יש לי תחושה מוזרה בגוף... מעדיפה ללכת למומחה ולא רופא משפחה. כי את רופא המשפחה אני הולכת לפגוש עוד הרבה בחיי ואתבייש...
אתה חושב שטחורים הם שמפריעים לצואה לצאת? איך יוציאו את הגוש? יכאב לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה האם רופא משפחה יוכל לעזור לי? - תגובה
ד``ר רפאל אלון13/07/2016איני יכול לנבא מה ימצאו ומה יעשו.פני לבדיקת כירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
מישהי13/07/2016קבעו לי תור ל 9.8 . מה יש באפשרותי לעשות עד אז? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה - תגובה
ד``ר רפאל אלון13/07/2016ה9/8 זה כמעט חודש מהיום. מדובר במקרה דחוף ואת צריכה להבדק בהקדם. תוך יום. עלייך להגיע כמקרה דחוף לכירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)