טחורים חיצוניים בהריון - עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים חיצוניים בהריון - עזרה דחופה
    אילת
    19/07/2016

שלום דוקטור,
    אני בחודש שמיני להריון. שלשום הופיעו לי 3-4 בליטות גדולות-אחת מהן גדולה מאוד (ממש אשכול) ליד פי הטבעת. מאוד כואב לי בתנועה בישיבה בשכיבה (לא ישנתי בגלל זה הלילה) ובעצם בכל מגע שמתקיים כל הזמן מאחר והבליטות גדולות.
    משתמשת בפרוקטו גלבינול קרם ומגבונים אך ללא שיפור.
    מאוד מודאגת ומתוסכלת מאחר ומעולם לא סבלתי מטחורים חיצוניים כאלו שפגעו בתפקוד היומיומי שלי.
    האם המצב הפיך גם כאשר האשכולות גדולים? מה ניתן לעשות?
    האם לפנות בדחיפות לרופא? האם תחילה לרופא משפחה?
    תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טחורים חיצוניים בהריון עזרה - עדכון

אילת
    19/07/2016

שוב שלום דוקטור,
    הייתי אצל רופא משפחה שאבחן שמדובר כנראה בטחורים חיצוניים, נתן מרשם לפרוקטופואם והפניה לפרוקטולוג למרות שלדעתו לא ניתן לעשות כלום- אמר שיעבור אחרי הלידה...
    האם זה לא מצב שיחלוף עד הלידה?? יכול להיות שאין מה לעשות? אני ממש לא יכולה לסבול את הכאב הזה ולא יכולה לתפקד תפקוד בסיסי ביותר של אדם...!
    אשמח לעצתך... כרגע מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחורים חיצוניים בהריון עזרה - עדכון - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    20/07/2016

אילת-פני לבדיקת כירורג/פרוקטולוג. בכאבים כ"כ עזים ייתכן ומדובר בטחור חיצוני עם היווצרות קריש דם בתוכו. במקרה כזה ניתן לנקז את הקריש עם הקלה מיידית בכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו