פתיליות פרוקטו גליונול...........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיליות פרוקטו גליונול...........
    מישהי
    20/07/2016

הי בת 26 קיבלתי מהרופא פתיליות ומשחה פרוקטו גליוונול. אמרתי לו עצירות ונראה לי טחורים מדממים. לשים פעמיים ביום. הוא לא בדק אותי כי לא הסכמתי אלא רק שמע את התלונות שלי. גם לדבר על זה התביישתי. שמתי בבוקר פעם ראשונה והחדרת הנר היתה בסדר. אבל הכאבים לא עברו. הם נמשכים גם בזמן שירותים (לא היתה צואה היום) וגם לא בזמן כזה. מרגישה אפילו התדרדרות... עכשיו ניסיתי להחדיר נר נוסף אבל היה לי ממש קשה להחדיר. הוא נמס לי מרוב נסיונות ופשוט הרגשתי שהחור נהיה קטן... פשוט לא היתה אפשרות להכניס כאילו הנר של הבוקר סותם את הכניסה ולא נותן לו להיכנס. מה עושים? האם יש שיטה? מרגישה גם עכשיו כאבים עצומים בפי הטבעת. אל תכתוב לי ללכת להיבדק כי ניסיתי מספר פעמים להתגבר על הבושה בלי הצלחה. בא לי לבכות אני בבור ללא תחתית.. כואב לי מוות משהו לוחץ שם ושורף. חייבת להצליח לשים את הנרות האלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פתיליות פרוקטו גליונול........... - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    21/07/2016

התלונות שלך מתאימות יותר לפיסורה מאשר לטחורים. הכנסת הנר לא תשפר את המצב גם אם תצליחי.. עלייך לפנות לבדיקה, להסכים ולהבדק כדי להגיע לאיבחון נכון וטיפול מתאים. רופא שנותן לך טיפול בלי בדיקה אינו פועל נכון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מהתלונות

מישהי
    21/07/2016

1) איזה מהתלונות גורמות לך לחשוב שזה פיסורה ולא טחורים? אני יוסיף ואגיד שהיום היה קשה לי ללכת מכאב, אבל עכשיו לא כואב לי, אבל אני מכווצת, מפחדת לשחרר את השריר כי לצערי בטוח יכאב...
    2) הטיפול בפיסורה זה רק ניתוח, לא?
    3) פעם קרה שפיסורה עברה מעצמה בלי טיפול?
    4) אני מעדיפה להמשיך לנסות את הנרות אולי זה כן טחורים.. למה אני מרגישה שהחור נהיה קטן?
    5) האם כמו שיש לטחורים משחות שלא צריך להם מרשם רופא יש גם כאלה לפיסורה?
    6) ממה זה נגרם לי? אני רק בת 26..
    7) לא מעכלת שאני עומדת בפני או למות מכאבים עד סוף החיים או להיבדק אצל רופא (לא מגזימה, זה מאוד קשה לי). יש דרך לשכך את הכאבים לפחות?

אני יודעת שזה מלא שאלות אבל אני צריכה את עזרתך תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מהתלונות - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    21/07/2016

טחורים בד"כ אינם כואבים כמו שאת מתארת
    התיאור מתאים לפיסורה
    פיסורה יכולה לעבור מעצמה אבל חבל על כל יום של סבל. קחי בחשבון שברוב המקרים הפיסורה אינה חולפת מעצמה
    ככל שעובר יותר זמן מתחילת הסימנים להתחלת הטיפול התרופתי-הסיכוי להחלמה הולך וקטן
    כאשר נסיון טיפול בתרופות נכשל-יש צורך בניתוח (קצר וקל)
    פני לבדיקת רופא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות שאלה אחרונה

מישהי
    21/07/2016

חשוב לי להגיד שאני באמת מודה לך.
    השאלה שלי אם גם נגיד ואאזור אומץ ואלך לרופא.. הבדיקה ממש ממש תכאב לי.. הרי אפילו בלי ליגוע כואב.. ובטוח אני גם יהיה בלחץ שרק יגביר כאב.. מה אפשר לעשות? כמה זמן החלק המביך בבדיקה כזו נמשך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענה לי

מישהי
    22/07/2016

..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות שאלה אחרונה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    22/07/2016

הבדיקה היא קצרה. ייתכן ויהיה כאב בבדיקה. את יכולה לקחת משכך כאבים כחצי שעה-שעה לפני הבדיקה כדי להפחית את הכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו