מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה דחופה לגבי טחורים שלא עוברים ואני לפני טיול שחיכיתי לו כלכךחגית21/07/2016
הי
הייתי אצל רופא לאחר שכחודש לא עובר לי כאבים מטחורים. בעבר אחרי שימוש במישכת פרוקטו כ 4 ימים היה עובר.
הלכתי לרופא שטען שאני עדיין בהתקף ועדיין מצב טרומביוזי ושלא ניתן לעשות כלום.
הבעיה שעוד כמה ימים אני נוסעת לטיול עם הליכה ולא בטוחה שאוכל ללכת.
רוצה לציין שבתחילה היה לי טחור שבלט החוצה וכאב מאוד.
כרגע מה שיוצא לא כואב, אבל יש לי כאב כמו לחץ באזור פי הטבעת בזמן עמידה ... ישיבה.
כאשר אני דוחפת את הטחורים שכרגע לא כואבים לבפנים יש הקלה. אבל הם צונחים מהר מאוד החוצה.
מה זה אומר הכאב הזה.... איך לא עובר חודש? ומה אני יכולה לעשות כדי שלא יהרוס לי את כל הטיול.
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחופה לגבי טחורים שלא עוברים ואני לפני טיול שחיכיתי לו כלכך - תגובה
ד``ר רפאל אלון23/07/2016לפי התיאור סבלת מהתקף של טחורים חיצונים. ההתקף עובר עם הזמן. ניתן לטפל במשחה שקבלת + משככי כאבים. משך הסבל משתנה מאדם לאדם ומהתקף להתקף. נקווה שעם הטיפול והזמן הכל יחלוף ותוכלי לצאת לטיול ללא הגבלה. אינך יכולה להחזיר את הטחורים פנימה מפני שהם כנראה טחורים חיצונים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי לגבי טחורים שנמשכים הרב
חגית23/07/2016הי. תודה רבה על התשובה.
האם התקף יכול להיות כזה ארוך של חודש וחצי כמעט? תמיד עבר לי אחרי 4 ימים עם טיפול משחות.
האם מותר להשתמש כל כך הרבה זמן במשחות של פרוקטו... אני מחדירה אותם לבפנים .
והאם עדיף אמבטיות פושרות או לשבת במים חמים ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)