מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפתרון הסופי באמתתתת כדאי מאוד לנסותממליצה בחום23/07/2016
היי לכל הסובלים שלא ניסו. חייבת לשתף אחרי סבל רב שהיה לי מטחורים ואין דבר שלא ניסיתי פרט לפתרון הבא, מיועד בעיקר לזו שיש לה טיול לחול. זה הפתרון, תוך שבוע תשכחו שהיו טחורים לפחות עד ההתקפה הבאה ושוב לטפל.. : לקנות משמן טוב משחת טחור איקס עולה 300 שקל שווה כל אגורה, לשים אותה כ 3 פעמים ביום אחרי מקלחת+לשלב כל לילה לפני השינה 2 כוסות מים עם כף פגלקס. זה השילוב המנצח! הפגלקס יוצר יציאות רכות וטבעיות והמשחה של שמן טוב עשוייה דונג דבורים שמרגיעה את המקום ומטפלת בו פלאים, ניתן גם להחדרה. מקווה שעזרתי כי באתי מהמקום הזה .. הייתי כמעט לפני ניתוח וזה פשוט הציל אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתרון הסופי באמתתתתת
ממליצה בחום23/07/2016דרך אגב שכחתי לציין שההתנסות שלי עם שניהם החלה בהריון וגם אחרי הלידה. מה שאומר שזה טבעי ומותר בהריון. יש גם פיסור איקס שזה מתאים גם לטחורים וגם לפיסורה פשוט יותר מרוכז. אם אצליח להציל אפילו אחד מהסבל והייסורים האלה אז עשיתי את שלי. בריאות ושלווה לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפתרון הסופי באמתתתתת - תגובה
ד``ר רפאל אלון23/07/2016תודה על ההמלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם באמת משחה טחור x עוזרת ??
ניסים18/08/2016האם המשחה הטבעית טחור x באמת עוזרת ??
ומאיזה רכיבים מורכבת משחה טחור x ??
במידה והמשחה לא עוזרת האם קיים סיכוי שהחומרים שהיא מכילה עלולים להזיק ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מהירה לגבי ההמלצה לשם
חגית23/07/2016הי. לא ממש הבנתי ואשמח אם תוכלי לפרט ...
למשחה קוראים טחור איקס ? מאיפה קונים ? האם צריך עוד משהו ? אשמח לתשובה מהירה כי נשאר לי פחות . ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי. מצאתי והזמנתי הלוואי שיעזוררררר
חגית23/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבטיחה שיעזור
ממליצה בחום23/07/2016תזמיני עם שליח מהיר חבל לחכות כיוון שזה מקל מיידית. תוך כמה ימים של התמדה תהיה לך תקופה רגועה לגמרי רק תקפידי על שטיפות לפני השימוש ולשמור על יציאות רכות. יש מצב שאחרי שבוע כבר לא תצטרכי לשים יותר. וגם הפגלקס אינו ממכר וממש מסדר את היציאות. קחי איתך לטיול את שניהם. גם המגבונים של פרוקטו מאוד עוזרים כשצריך. להשאיר אותם כמה דקות באזור במקרה ואת בדרכים ולא יכולה להתקלח. מומלץ בכללי לא לאכול מאכלים פיקנטיים, חריפים ורטבים פיקנטיים. התזונה דיי משפיעה גם היא. בהצלחה ורק בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי. תודה רבה הזמנתי עם שליח מהיר הי
חגית23/07/2016תודה רבה. הזמנתי עם שליח מהיר , ואשמח לעדכן כאן. הבנתי . תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה.. עדכני
ממליצה בחום25/07/2016היי.. אשמח לשמוע אם עזר לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תודה קבלתי את.המשחה מקווה שיעזור
חגית26/07/2016הי. קבלתי את זה היום וכרגע שמתי פעם שניה מקווה שיתחיל לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצויין
ממליצה בחום26/07/2016קחי כמות ממנה ותחדירי פנימה. אל תשכחי לשלב איתה פגלקס לפני השינה עם שתי כוסות מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, למרות שנכון לעכשיו
חגית26/07/2016אחרי שימוש של 4 פעמים אין שיפור בכלל ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחור x שמן טוב ממש לא עוזר
חגית29/07/2016ממש מקווה שההמלצה כאן היתה אמיתית ולא ממתחזה של החברה , כי זה ממש לא היה יעיל ולא עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש עזרה אני לא מבינה איך לך לא
ממליצה בחום30/07/2016מוזמנת ליצור איתי קשר ממש לא מתחזה. אני בעצמי השתמשתי והמלצתי גם לחברה וממש עזר לה ולעוד כמה אנשים שממש התאוששו מהמצב. אני אדם פרטי לחלוטין ובאתי ממקום של לעזור ולא מעבר. אז תודה רבה על התודה והחשדות. זה לא לענין. בטח לא פה בפורום של אנשים עם כאב וחוסר אונים. אני לט מבינה למה לא עזר לך, זה אמור להפיג את הכאב, לא להעלים את הטחורים אלא רק לכווץ אטתם מעט אך הכאב כעבור מספר ימים נירגע לגמרי. מוזמנת להשאיר לי מייל ואכתוב לך בפרטי וגם אשאיר לך טלפון שלי אם תרצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי. סליחה אם טעיתי
חגית31/07/2016פשוט לא הרגשתי שזה עזר בכלל , גם לא לרגע.
בכל מקרה יכול להיות שיש אנשים שזה משפיע עליהם יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)