הי. כתבתי עוד שאלה בשירשור שלי כאן לא נראה שראיתם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי. כתבתי עוד שאלה בשירשור שלי כאן לא נראה שראיתם
    חגית
    26/07/2016

האם יכול להיות שהתקף של טחור יכול להיות למשך תקופה של כמעט חודש וחצי ? בעבר עבר לי אחרי טיפול של 4 ימים ועכשיו לא.
    ושאלה שניה - אני נוסעת עוד כמה ימים ולא יודעת אם אוכל ללכת בגלל זה, רוצה לדעת אם מיציתי את כל המשחות האפשריות ושאין עוד משהו שאפשר לקחת חוץ ממשחת פרוקטוגליבנול, ניפידין,
    תודה ואשמח לתשובה מהירה אם יש עוד משהו שיכול לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי. כתבתי עוד שאלה בשירשור שלי כאן לא נראה שראיתם - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    27/07/2016

לא ניתן לנבא כמה זמן לוקח להתקף לחלוף. בד"כ מספר ימים, לעיתים יותר.. ניפדיפין אינה מתאמה לטפול בהתקף-היא מיועדת לטפול בפיסורה.אפשר להשתמש בכל אחת מהמשחות לטפול בטחורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חגית
    29/07/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני.

חגית
    29/07/2016

הי..בהמשך לשאלותי כאן... הייתי שוב אצל רופא.
    בבדיקה שערך אמר שיש קריש דם בפנים ונתן לי עוד משחה עם סטרואידים.
    כבר לוקחת יומיים אין שיפור. אני כבר כמעט חודש וחצי עם זה
    האם יכול להיות מצב שזה לא יתמוסס בכלל ואולי צריך לזה ניתוח , או שאין כזה דבר ושלוקח זמן?
    תודה פשוט מיואשת מודאגת , ומרגישה שהפכתי לנכה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני. - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    01/08/2016

כשיש קריש דם בתוך הטחור ניתן לבצע חתך קטן ולנקז הקריש. בכל מקרה זה עובר.. רק סבלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו