שלום שוב לדר רפאל אלון בהמשך לעזרתך הקודמת אשמח שוב ליעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שוב לדר רפאל אלון בהמשך לעזרתך הקודמת אשמח שוב ליעוץ
    גיא
    01/08/2016

שלום דר האם אתה זוכר אותי בשירשור למטה טחורים פנימים..עזרת לי מאוד ..והייתי רוצה לשואל אותך לגבי ממצאי הדמיה קצת חשוב ולא יודע למה זה קרה אשמח מאוד ליעוץ שלך
    לפני כמה זמן הייתי במיון עקב הרגשה כללית לא טובה..ומאז איני חש בטוב עברתי מספר בדיקות גם במיון וגם אחרי זה במסגרת הקופה להלן התשובות הבדיקה הראשונה us בטן הבדיקה התבצא בשאלה דלקת תוספתן האיזור הזה תמיד כואב ומרובה גזים ממצאים גודש קל באגנון של כליה ימנית בבטן ימנית תחתונה הודגם מבנה טובולרי עם תבנית של מעי מוצאו מהצקום ועם קצה עיוור מתאים לתוספתן רוחבו מקסמילי נמדד עד כ0.4 ס"מ נסרק נוזל חופשי בכמות קטנה בבטן ימין תחתונה Ct בטן אין עדות לאבנים בכליות.אין עדות להפרעה אורכומנית נוזל חופשי באגן בכמות קטנה ספונדילוליזיס דו צדדית בגובה L5 קיבלתי אוגמנטין 875 ועשיתי אולטרסאנוד חוזר אחרי הטיפול הכול יצא תקין..מה יכול להיות הבעיה ממה זה נגרם? ומה עלי להמשיך לברר הרבה סובל מהבטן איזה טיפול עלי לקבל זה מחלה או משהו חד פעמי? עברתי לפני 4 שנים קולנוסקופיה וגסטרוסקופיה ובירור מלא שאבחנה היא מעי רגיז וריפלוקס פרט ל cpk שהוא גבוה מאוד אצלי עקב מחלה בבקשה השקעתי וכתבתי אשמח לתשובה עזרה יעוץ להמשך תודה רבה כול טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום שוב לדר רפאל אלון בהמשך לעזרתך הקודמת אשמח שוב ליעוץ - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/08/2016

התוספתן כפי שתואר בCT אינו מראה סימני דלקת. לכן הייתי ממשיך בירור אצל גסטרואנטרולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אןן דלקת בתוספתן אבל מה זה הנוזל

גיא
    02/08/2016

תודה בהמשך לתשובתך הנוזל מעניין אותי מה זה למרות שעבר עם האוגמנטין אבל מאז לא מרגיש טוב עברתי לפני כמה שנים קולו וגסטרו נלקח ביופסיה מהקיבה הכול היה תקין אבל אני שנים סובל מהבטן במיוחד מהצד הזה בימין וגם מעל הכבד כאבים
    לאחרונה הדיקות דם של ויטמנים יצא
    B12-244
    B9 חומצה פולית יצא7.2
    ויומין d 70.1
    קיבלתי רק חומצה פולית מהרופא שלא לקחתי בגלל שאומרים שזה חלילה עושה גידולים לאחרונה סובל מיובש פנימי חזק שותה הרבה מחוסר תאבון בעיות ראיה שנבדקתי גם היה בסדד ומעורבות של מפרקים קטניםכדולים רעשים גם בירור גדול של הומטולגיה וראמטולגיה שללה דלקת מפרקים וסכרת נשללה
    מוגלבין 14
    מה לדעתך זה יכול להיות מחלת מעי? לאן עלי לפנות גם צליאק נשלל אני ממש חסר אונים מותש ולא יודע מה לעשות עברתי ים של בדיקות מקיפות פרט ל cpk כבוה תמיד עקב מחלה אפשר לדבר איתך בטלפון דר יקר
    תודה על העזרת קודש שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אןן דלקת בתוספתן אבל מה זה הנוזל - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/08/2016

כל התסמינים שתארת בפניתך וגם בטלפון מכוונים לאיזושהיא מחלה סיסטמית שיש לאבחן, ולטפל לפי הצורך. עליך להיות בבירור אצל רופא פנימי טוב ו/או גסטרואנטרולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת אומרת שמדובר בבעיה במערכת העיכו

גיא המשך
    02/08/2016

בהמשך.לתשובתך תודה
    מה שאתה אומר להתמקד במערכת העיכול זה הבעיה!? כסטראנולוג זה לא פינמאי גם? לדעתך זה מחלה תוכל לכון אותי טיפה יותר מדוייק משהו במעי הדק!? אני פשןט לא יודע כול כך מה להגיד לרופא קתץ תשוש מלעבור שוב קולו וגסטרו לפי רמות הוטימנים לדעתך יש בעיה של ספיגה עם תוכל לכון אותי טיפה יותר שאגש לרופא המשפחה ויואמר לו תכיון שתיתן לי אני ישמח מאוד
    יכול להיות בעצם מחלת מין כלשהיא!?
    תודה באמת אתה אדם יקר הלוואי ויכלת לטפל בי ולעזור לי אני ממש סובל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי לציין פרט חשוב להמשך הבירור

גיא
    02/08/2016

שחכתי לציין משהו נוסף..בזמנו לפני שנה נפל עלי שער ברזל שלמזלי נעצר באמצע אבל זרק אותי מעט אחורה יכול להיות שזז לי איבר מסויים או התנקבות במעי או שהיו רואים את זה בסיטי?

מה זה
    ספונדילוליזיס בגובה l5 זה יכןל להיות הגורם לבעיה?האם כול העניין הזה מצריך שוב חדר מיון או להמתין לרופא הגסטרו ..אולי תוכל להמליץ על גסטראנולוג באמת טוב
    תודה שוב וסליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי לציין פרט חשוב להמשך הבירור - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/08/2016

החבלה שאתה מתאר אינה קשורה. ספונדילוזיס זו בעיה במפרקים בין חוליות עמוד שדרה-בעיה אורטופדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויש טיפול לזה או שאחכה עם זה אחרי

גיא
    03/08/2016

זה משהו חדש האמת זה לא היה לי ואין לי דלקת מפרקים יש טיפול לזה או שזה לכולהחיים רשום שזהו שבר בחוליה בגוגל משהו כזה
    רק בבקשה לא אמרת לי שהבעיה העיקרית שלי זה הבטן ? סיסטמי זה בטן? המצב שלי דורש מיון? כי אני ממש סובל מצד שני אני לא מכיר רופא גסטרואנלוג טוב כול מי שהייתי פשוט ראה תבדיקות וחיפף מה עלי לעשות אולי תוכל להמליץ.לי על רופאמסויים?
    תודה רבה דר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויש טיפול לזה או שאחכה עם זה אחרי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/08/2016

סיסטמי זה שמדובר במחלה שאינה ממוקמת למקום מסוים בגוף. פנה לרופא המשפחה שלך שיפנה אותך למי שצריך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איך הגענו ספציפית לבטן אתה אמרת

גיא
    03/08/2016

שאני יפנה לגסטרו..יש לציין שעשיתי את כול בדיקות הדם המקיפות פרט לck גבוה עקב מחלה אבל הניורלוג שלי אמר שאין קשר בין יובש בעניים בפה עור אוזנים ומעורבות של מפרקים לבעיה הניורלוגית שלי והוא רופא בין הטובים בארץ
    אז איך הגענו למערכת העיכול לפי הערכתך..גם סכרת נשללה
    הרופא משפחה אמר שזה נראה כמו בעיית ספיגה ..למרות הבדיקות הפולשניות שעשיתי קבעתי תור לפי המלצתך לגסטרו בכיר מומחה מאוד עם הוא יגיד לי שכול העניין הזה לא קשור אליו..
    האם יכול להיות מחלת מין קשורה?יש לציין שאני לא הרבה נחשף לשמש ורמתd מעט נמוכה לא יודע עד כמה זה קשור גם חומצה פולית בגבול הנמוך 7.1 אבל התוסף הזה אני לא לוקח קצת חושש
    מהם הסיבות ליובש ? יכול להיות חלילה סרטן אני ממש דואג..
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איך הגענו לבטן דווקא?

גיא
    04/08/2016

רשמתי לך הודעה דר
    תודה יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה כועס על השירשור הגדול דר ?

גיא המשך
    05/08/2016

??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו