גירויים בעור באזור פי הטבעת, גידול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירויים בעור באזור פי הטבעת, גידול?
    מישהי
    05/08/2016

מאוד מגרד לי בעור בכל אזור הישבן (גם בין הלחיים וגם על הלחיים.. סליחה על התיאור!).. וגם אם אני מגרדת בעדינות אני פוצעת את עצמי ומנגבת דם..
    פעמים מעטות גרד הורגש גם בתוך פי הטבעת.. גם שם כנראה פצעתי את עצמי..
    בנוסף, כבר שלוש שנים אני ממששת גולה שנמצאת בדיוק בחריץ, בהתחלה הציקה, עכשיו כבר שנים היא לא מורגשת כלל. אבל כל פעם שאני מגרדת בעור אני ממששת אותה (ומגרדת גם שם). והתחלתי לדאוג לגביה שמא זה גידול. מה זה הגולה? באיזה תכשיר ניתן להשתמש כדי להרגיע גרד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גירויים בעור באזור פי הטבעת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    07/08/2016

א. אני ממליץ שתפני לבדיקת רופא.
    ב. גידול בד"כ לא מגרד.. הגרד לרוב הוא מסיבה אלרגית ודורש טפול במשחה מתאימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מישהי
    07/08/2016

ברור לי שגידול לא מגרד... הכוונה שלי היתה שאני ממששת גולה/גוש והוא נמצא כבר כמה שנים. בגלל הגרד הוא יותר מלחיץ אותי כי בד"כ אני לא שמה לב שהוא קיים.
    איזה משחה מתאימה לגרד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    10/08/2016

לתת המלצה לטיפול בלי בדיקה זה מעשה לא אחראי. פני לבדיקת רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו