רגישות לניפדיפין ורקטוגסיק וניסיון לתרופה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לניפדיפין ורקטוגסיק וניסיון לתרופה נוספת
    רפאל
    07/08/2016

שלום, יש לי פיסורה קטנה ניסיתי לטפל בניפדיפין ונוצרה לי צריבה והפתח של פי הטבעת נהיה נוקשה כאילו התנפח שם אבוב. לאחר זמן ניסיתי רקטוגסיק והפעם נוצר לי רק התנפחות בלי הצריבה. בכל מקרה שניהם כנראה לא הועילו בגלל תגובה שלילית\ אלרגית אליהם. האם יש תרופה נוספת לפיסורה אולי עדינה יותר? ראיתי שיש ספריי איזוקט האם הוא כדאי לנסות אותו. כל זה לפני שאני הולך לזריקת בוטוקס.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות לניפדיפין ורקטוגסיק וניסיון לתרופה נוספת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    07/08/2016

ניתן לטפל בספריי איזוקט למרות שיעילותו פחותה מזו של ניפדיפין ורקטוג'סיק. לא תארת מה הסבל שלך. אם אתה מאד סובל כדאי לשקול ניתוח..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סובל אבל הפיסורה לא עוברת

רפאל
    07/08/2016

אני לא סובל כאבים חזקים אבל הפיסורה לא עוברת ומציקה לי קצת ואני מחפש דרך לרפא אותה לגמרי. הבעיה היא רק הרגישות שלי לשתי התרופות הנ"ל [ניפדיפין ורקטוג'סיק]. והשאלה שלי היא האם האיזוקט יותר עדין ואולי לא יעשה לי את התופעות הנ"ל. והאם יש עוד תרופה נוספת לפיסורה תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו