מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך לגבי טחורים פנימים מדממיםגיא08/08/2016
שלום דר ותודה על העזרה יש לי שאלה קטנה נוספת ברשותך
אתה מכיר תרקע שלי עם הטחורים..העניין קצת מוזר הפרוקטו כירוג שבדק עם צינור פלסטיק ורשם טחורים פנימים קטנים מדממים ונתן לי משחה אבל לא עשה קשירה
האם יכול להיות שהוא בתור רופא טעה ויסכן את עבודתו?
כי מה שנראה מוזר שיש עצירות וגם שאין והצואה במרקם רגיל בזמן שהיא עוברת אני מרגיש שמשהו שם נפצע נוגע ואז יש דם טרי על הנייר בלבד ולא בצואה סליחה על הפירוט
לגבי הטחורים ..יכול להיות שעם עושים לי את כול הבלאגן שדיברנו בשירשור הקודם יכול להיות בכלל שעם גורמים מפריעים לבעיה במערכת העיכול או קשור איכשהוא במשהו?
אני אשמח לתשובה מימך על מנת לחזור אליו ולהציע לו את תשובתך כי ממש מפריע הדימומים האלה ..יש סיכון כלשהוא בקשירה כי הבדיקה לא הייתה כול כך נעימה הבנתי מאחות שצריך כמה פעמים בכמה חודשים לקשור וזה כואב נורא ואני קצת חושש או שלגשת ישר לקלונסקופיה!?
מאוד מעריך אותך דר יקר מאוד עזרת לי בשירשור הקודם
המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לגבי טחורים פנימים מדממים - תגובה
ד``ר רפאל אלון08/08/2016הטחורים אינם גורמים לשום הפרעה במערכת העכול. הם בהחלט הסיבה השכיחה ביותר לדימום מפי הטבעת. לא כל טחור צריך ךקשור-טחורים קטנים אינם מתאימים לקשירה. קשירה בד"כ אינה כואבת כי היא נעשית באזור חסר תחושה. אם הקשירה "תופסת" את גבול התחושה יש כאבים (באחוז לא גבוה של המטופלים).
כפי שכתבתי לך קודם וגם בטלפון-עליך להיות בבירור אצל רופא פנימי וגסטרואנטרולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר אני אמור להגיע לפרופסור
גיא08/08/2016שהוא גם גסטראנולוג בכיר ופנימאי בכיר מאור אני לא יודע עד כמה הוא יוכל לעזור רק בבדיקה גופנית ואני חושש שוב לעבור בדיקות פולשניות כי עברתי לפני 4 שנים גם גסטרו וגם קולו..דר נכון שהבעחה שלי זה משהו שלא נראה טוב ומסוכן? אמרת משהו סיסטמי ובדרך כלל זה מחלות קשות
לגבי טחורים פשוט להמשיך לסבול מדימומים או שמע עם גדלו וצריך שוב להגיע לפרוקטו המשחה לא כול כך עוזרת הוא לא נתן לי אפילו פתילות שאולי כן היה עוזר הכאב בפי הטבעת הורג אותי כאבים מטורפים
תודה יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר אני אמור להגיע לפרופסור - תגובה
ד``ר רפאל אלון08/08/2016היועץ הבכיר ינחה אותך לגבי המשך טיפול ובירור. אם יחשוב שיש צורך בטפול בטחורים יפנה אותך לפרוקטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות לדר עזרת לי מאוד
גיא08/08/2016הרבה תודה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאץה יודע ומכיר הייתי אצל פרוקט
גיא09/08/2016אבל רק השאלה שלי הייתה שעם הוא רשם טחורים פנימים מדממים והוא הסתכל עם צינור פלסטיק ארוך יכולה להיות שהוא רשם וטעה באבחנה!?היה מסכן את עבודתו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאץה יודע ומכיר הייתי אצל פרוקט - תגובה
ד``ר רפאל אלון10/08/2016הרופא בדק ורשם את ממצאי הבדיקה. הסיכוי לטעות בבדיקה כזו הוא מאד מאד נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור האם אתה זוכר אותי שדיבר
גיא07/09/2016שלום דר
ותודה רבה על כול הסיוע במענה שלך..רציתי ברשותך לשואל משהו עם אתה זוכר תבעיה שלי
לפני כמה ימים היה שוב כאב בטן בצד ימין ניגשתי לרופא ששלח אותי לאבחון דחוף ושם רשמו שיש ניע מוגבר+++ במעי מה זה אומר בדרך כלל ניע מוגבר?בסוף לא עשו לי צילום רנטגן כי היה סגור
אשמח לתשובתך הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור האם אתה זוכר אותי שדיבר - תגובה
ד``ר רפאל אלון07/09/2016ניע מגבר - הכוונה ששומעים תנועתיות ערה של המעיים. בפני עצמו זה לא משהו מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בהמשך לתשובתך יכול להיות שכול
גיא07/09/2016בהמשך לתשובתך יכול להיות שכול הבעיה זה אבנים במעי או חסימה!? ישלי יציאות
או שמע מעי רגיז ..כי יש הרבה גזים כלואים לפעמים יוצאים לפעמים לא..כדאי לעשות צילום במצב כזה..בשביל מה בדרך כלל נותנים צילום רגיל
מודה לך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)