שאלה לגבי ניתוח פיסורה אנאלית שעברתי שבוע שעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ניתוח פיסורה אנאלית שעברתי שבוע שעבר
    אנונימי
    15/08/2016

אני חיילת בת 20 סבלתי זמן רב מפיסורה אנאלית אחורית כרונית ועברתי ניתוח פיסורה בשבוע השעבר . מאז בחור שנוצר עקב הניתוח (לא פי הטבעת ) נוצרה לי ממש מוגלה ויש לי כאבים . יצרתי קשר עם הרופא טלפונית הוא אמר שזה הפרשות ולשתוף עם מים וסבון וזה יעבור . הסברתי לו שזה לא בצורת הפרשה אלא מין בועה קטנה עם מוגלה ממש בפתח של החור והוא עדיין התעקש שזה יעבור עם שטיפה של מים וסבון. בנוסף הוא לא קבע לי ביקורת לאחר הניתוח כי הוא אמר שזה לא הכרחי . רציתי לדעת אם יש לי צורך ללכת לבדוק את המוגלה או שאין מה לדאוג כמו שהוא אומר .. ואם זה נכון שלא עושים ביקורת אחרי ניתוח של פיסורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי ניתוח פיסורה אנאלית שעברתי שבוע שעבר - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    17/08/2016

מפנייתך עולה חשד שהתפתחה אצלך פיסטולה כסיבוך של הניתוח.
    מצב זה מחייב בדיקה. ייתכן ואפשר יהיה לרפא את הבעיה בטיפול אנטיביוטי. לעיתים יהיה צורך בניתוח נוסף.
    מקובל להזמין לביקורת אחרי כל סוג של ניתוח ופיסורה אינה יוצאת מן הכלל. אני אישית מזמין את כל מנותחי לבדיקת ביקורת. חלק ממנותחי הפיסורה מחלימים מהר מאד ומרגישים טוב ומחליטים על דעת עצמם שלא לבוא....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו