פיסורה אנאלית משחה לא עוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה אנאלית משחה לא עוזרת
    אביאל
    03/09/2016

שלום רפאל בחור בן 30 מתאמן ועושה הרבה ריצות מתיחות ופתאום התחילו לי כאבים בפי הטבעת ללא דימום וללא עצירות פניתי לרופא משפחה הוא אומר זה פיסורה אנאלית נתן לי משחה בשם nifedipine אני משתמש בה כבר שבועיים והכאבים פחות ממה שהיה הפסקתי גם להתאמן שבועיים היום חזרתי להתאמן והכאבים מחמירים וגם המשחה לא עוזרת התחילו לי עוד פעם כאבים חזקים מה אסור לי להתאמן? יכול להיות שהסדק נהיה לי מפעילות גופניות?
    כי אין לי עצירות ואין לי יציאות קשות אין דם לא יודע מה לעשות בלי אימונים אני מרגיש נכה טיפה ריצה והכאבים מחמירים על המקום.
    גם בעבודה אני עובד בחברת שליחויות אז כל רגע אני קם יושב קם יושב ואני מרגיש כבר שאני לא יכול לעבוד מהכאבים אני כבר חושב לעזוב את העבודה נמנע בגלל שאני חייב פרנסה אבל זה גם מחמיר לי את המצב הלשבת לקום הזה זה לא יתרפא בחיים או שזה לא קשור לשבת לקום זה לא מה שיחמיר את הפיסורה וימנע החלמה?
    יש קשר לפעילות גופנית לגרימת הפיסורה?
    מה אתה ממליץ לעשות?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסורה אנאליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/09/2016

הפיסורה ו/או החמרה במצבה אינם קשורים לפעילות גופנית. אם באמת הבעיה היא פיסורה הרי שקבלת טיפול מתאים מהרופא שלך. כאשר פיסורה מטופלת נכון ואינה מחלימה בטפול התרופתי וממשיכה להפריע בצורה משמעותית לאיכות החיים צריך לשקול טיפול ניתוחי. הניתוח הוא קצר וקל עם החלמה מהירה מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו