הפיסורה עברה והכאבים נשארו!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפיסורה עברה והכאבים נשארו!
    אור
    18/05/2008

אני בת 26, וילדתי את ביתי הבכורה לפני 8 חודשים. כשבוע אחרי הלידה הופיעו כאבים קשים מנשוא
    בזמן יציאות, מה שאובחן כפיסורה קלה. משחת הניפדיפין לא עזרה לי, והכאבים העזים לא פסקו. גיליתי כי שימוש בנרות פרוקטוגליבנול משכך את הכאבים, וכך התחלתי לקחת אותם על בסיס קבוע, פעם ביום. מידי פעם הפסקתי את השימוש בהם, אך מיד הכאבים הופיעו וחזרתי להשתמש. לאחרונה נמאס לי מהעניין ומהתלות בנרות והחלטתי לפנות לביצוע ניתוח. פניתי לכירורג בכיר שהודיע לי חגיגית כי הפיסורה נעלמה, והפרוקטולוג שבדק אותי בעבר קבע לאחר בדיקה רקטלית ואנדוסקופיה שאין ממצא פתולוגי ורגישות.
    אבל- הכאבים העזים לא פסקו ואני מרגישה שהאזור לא נרפא!!!
    מה הגורם לכך??? ואיך אפשר לטפל בבעיה ולא בסימפטום? האם ייתכן כי הנרות גרמו לפגיעה?
    לפרוקטולוג שלי לא היתה תשובה. הוא פשוט המליץ על טיפול סימפטומטי.
    אז מה? אחדיר נרות עד סוף חיי?
    אודה לתשובתך,
    אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסורה

ד''ר דוד נויפלד
    19/05/2008

כאבים הנובעים מפיסורה נובעים פיסורה ואם היא איננה הכאבים לא קשורים אליה וזה אומר שהבעיה היא אחרת.
    איך היציאות שלך? כמה פעמים בשבוע? עד כמה את מתאמצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו