האם יש לי פיסורה או טחורים או גם וגם? מצורפת תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי פיסורה או טחורים או גם וגם? מצורפת תמונה
    נאור
    09/09/2016

כבר חודש יש לי כאבים בפי הטבעת ללא דימום וללא בעיות עיכול, בחור בן 28 בריא עובד כמשלוחן, יוצא לי לשבת לקום לשבת לקום מהכיסא ברכב לפחות 150 פעם במשמרת של 8 שעות, אני עובד כבר שנתיים בעבודה הזאת, האם זה יכול לגרום או להחמיר פיסורה? הייתי אצל רופא המשפחה, הוא נתן לי משחה נפדיפין, הוא אמר שהוא לא מומחה אבל לדעתו זו פיסורה, והמליץ לקבוע תור לפרקטולוג, קבעתי תור הבעיה יש תור רק לעוד חודשיים וחצי,
    מה שרציתי לשאול אותך זה בקשר לעבודה, לבקש מנוחה(חופשה שבועיים) או אפשר לעבוד וזה לא יחמיר או ימנע ריפוי כתוצאה מלחץ בעבודה? כי יש לי כאבים חזקים ואני מרגיש שזה לא עושה לי טוב הלשבת לקום הזה. והאם יש קשר בין העבודה לפיסורה?
    לפי התמונה המצב שלה כרוני או שטיפול יעזור לדעתך?
    אשמח לתשובה מפורטת...
    תודה רבה איש יקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום ד''ר רפאל אלון לא ענית לי

נאור
    12/09/2016

שלום ד''ר רפאל אלון לא ענית על מה ששאלתי אשמח לתשובה מפורטת...
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד''ר רפאל אלון לא ענית לי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    12/09/2016

א. התמונה אינה מאפשרת איבחון
    ב. פיסורה אינה מוחמרת מישיבה. לחץ נפשי (סטרס) יכול לגרום או להחמיר את מצב הפיסורה
    ג. השימוש בינתיים בניפדיפין לא יכול להזיק... מציע שתפנה למומחה בתחום לאיבחון וטיפול מתאים
    ד. מצטער על העיכוב בתשובה-כנראה לא ראיתי פנייתך באתר קודם לכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו