פיסטולה שיטחית לאחר ניתוח אבצס פריאנלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסטולה שיטחית לאחר ניתוח אבצס פריאנלי
    בני
    22/09/2016

שלום לך
    בחודש מאי עברתי ניתוח אבצס פריאנלי,ההפרשות המשיכו כחודשיים ולאחר בדיקת אולטרסאונד נקבע שיש לי פיסטולה שיטחית בשעה 6,נקבע לי תור לניתוח בנובמבר.
    ההפרשות כמעט וחלפו יש פה ושם ב"קטנה".השאלה היא האם הפיסטולה יכולה להיסגר במשך הזמן?או שחייבים לנתח?האם כדאי לעשות ניתוח בהרדמה מלאה או רק מקומית?
    אני גם סובל לפעמים מפיסורה,האם אפשר לשלב בניתוח תיקון הפיסורה?
    בברכה בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסטולה שיטחית לאחר ניתוח אבצס פריאנלי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    22/09/2016

הפיסטולה אינה נסגרת מעצמה. יכולות להיות תקופות ארוכות של "שקט" עם התלקחות דלקתית בהמשך. ניתן לבצע הניתוח הן בהרדמה כללית והן במקומית. בהרדמה כללית הניתוח נוח יותר למנותח ולרופא שכן הרדמה מקומית פירושה הזרקה באזור רגיש כמו פי הטבעת ולעתים כשנוגעים בזמן הניתוח באיזור שלא נרדם טוב יש כאב עם אפשרות שהמנותח יקפוץ או יזוז.. ניתן לשלב ניתוח פיסטולה עם ניתוח פיסורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסולה שטחית לאחר ניתוח אבצס פריאנל

בני
    22/09/2016

שלום דר'
    אני מודה לך על התשובה הרגעת אותי
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו