לגבי ניתוח פיסורה מה ההשלכות ואיפה כדאי לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי ניתוח פיסורה מה ההשלכות ואיפה כדאי לעשות?
    כהן
    25/09/2016

ד"ר שלום

אני מעוניין לעבור ניתוח פיסורה מה השלבים של הניתוח? מה מומלץ ומה הסיכונים? האם צריך לעשות חוקן קטן לפני הניתוח? וכמה העלות הניתוח אצלך? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגבי ניתוח פיסורה מה ההשלכות ואיפה כדאי לעשות? - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    26/09/2016

הניתוח הינו קצר וקל. כיום מקובל לבצע חיתוך מבוקר של הסוגר הפנימי. סיבוכים הם יחסית נדירים. אין צורך בחוקן לפני. עלויות ניתן לברר בביקור במרפאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ניתוח פיסורה מה ההשלכות ואיפה

כהן
    26/09/2016

ד"ר תודה

וכמה זמן זמן ההחלמה מהניתוח אני עובד בעבודה פיזית כמה זמן אני יוכל לחזור לעבוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ניתוח פיסורה מה ההשלכות ואיפה

טל
    28/09/2016

ד"ר לא ענית לי תוך כממה זמן אני יוכל לחזור לעבודה אחרי הניתוח? שאלה נוספת אתה עושה רק חיתוך אחד ולא כמו כולם שעושים גם את הסיבים? שככה יש אפשרות לאבד את השליטה על הצואה וכו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו