דם וכאבים בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם וכאבים בפי הטבעת
    רות
    28/09/2016

אני בבעיה.. לא נעים לי לכתוב על זה לפני בערך חודשיים הכנסתי לפי הטבעת את הקצה הקשיח של מברשת שיניים.. לא יודעת כמה הכנסתי..מאז יורד לי דם ויש לי כאב ושריפה ביציאות ועצירות ברוב הפעמים. אני בת 18 הכאבים באמת כואבים אני לא רוצה להיבדק זה לא נעים לי אני ביישנית... מה לעשות? מה התרופה לזה זה בטוח פצע אז גם אין טעם ללכת לרופא כי אני יודעת מה זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם וכאבים בפי הטבעת

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה

רות
    01/10/2016

נראה שגרמת לעצמך פצע ברירית פי הטבעת. בד"כ פצע שטחי כזה מתרפא מעצמו תוך זמן קצר. לפי תיאורך הבעיה קיימת כבר כחודשיים ומה שיש לך, כנראה, זו פיסורה. בשלב ראשון מטפלים בטיפול תרופתי ואם הוא נכשל ישנה אפשרות לטפול ניתוחי. אני ממליץ שתפני לבדיקת רופא, לאבחון וטיפול תרופתי מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/10/2016

נראה שגרמת לעצמך פצע ברירית פי הטבעת. בד"כ פצע שטחי כזה מתרפא מעצמו תוך זמן קצר. לפי תיאורך הבעיה קיימת כבר כחודשיים ומה שיש לך, כנראה, זו פיסורה. בשלב ראשון מטפלים בטיפול תרופתי ואם הוא נכשל ישנה אפשרות לטפול ניתוחי. אני ממליץ שתפני לבדיקת רופא, לאבחון וטיפול תרופתי מתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא יבדוק אותי?

רות
    02/10/2016

זה לא נעים לי..
    ואם זה יחמיר ואצטרך בסוף ניתוח יצא לי לחשוב איך עושים ניתוח כזה? איך עושים צרכים אם המקום עם תפרים אחרי ניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא יבדוק אותי? - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/10/2016

הרופא יבדוק אותך, כן. רופא שיטפל בך בלי בדיקה אינו רופא רציני ואחראי.
    הניתוח הוא המוצא האחרון-לפניו יש אפשרויות טיפוליות אחרות. לשם כך צריך לפנות למומחה בתחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני חופרת..

רות
    02/10/2016

אבל ראיתי פה אנשים שמעלים תמונות ועונים להם בלי לבדוק אותם או ששואלים שאלות ולא בודקים אותם... למה אצלי לא? תיארתי מה קרה ורשמת שיש טיפול תרופתי אז תכתוב לי בבקשה מה הטיפול התרופתי... אני יכולה גם לבוא אליך למרפאה אם צריל מרשם אבל בלי שאני ייבדק.. אני לא חושבת שזה לא אחראי זה בסך הכל התחשבות במטופל שלא רוצה להיבדק... בבקשה מתחננת... אין סיכוי אני מתביישת מאוד אני אתעלף מהלחץ... כי פשוט אני סתם סובלת, באמת אני סובלת, אף אחד לא מבין אותי, ואני רק בת 18 ובטוח זה פצע ולא משהו אחר... כי אני גרמתי את זה לעצמי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני חופרת.. - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/10/2016

אין איבחון וטיפול ללא בדיקה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניצחת

רות
    02/10/2016

אתה כנראה מהרופאים הקשוחים אז אין לי סיכוי לשכנע אותך.. כאילו מה ביקשתי בסך הכל אני מתביישת זה טבעי וממש כואב לי... בטח יש פחד מתביעה או משהו כזה אז אני ממש לא הולכת לתבוע אף אחד מה לי ולזה... בשביל מה יש פורום באנטרנט? בטוח יש רופאים פחות קשוחים שיוכלו לעזור לי אני יחפש
    שתהיה לך שנה טובה ותודה על השרשור.. בכל זאת אתה לא חייב בכלל לעזור לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניצחת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/10/2016

אין פה כלל עניין שםל קשיחות. יש רק עניין של רפואה נכונה וטובה. כבר קרה לי הרבה פעמים שעל סמך תלונות החולה חשבתי שמדובר בבעיה מסוימת ובבדיקה התגלה משהו אחר. הכלל הראשון ברפואה הוא: אל תזיק. ובמתן טיפול ללא בדיקה יכול להגרם נזק. אני סבור שהחשיבות של הבדיקה עולה פי כמה וכמה על הביישנות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מנסה להבין...

רות
    05/10/2016

אבל אצלי זה בטוח פצע... ולא משהו אחר... כי אני בטפשותי עשיתי את זה לעצמי לא היה לי כלום לפני... טוב באמת לא משנה בסוף אני אמצא פתרונות.. רק חשוב לי להגיד משהו על מה שרשמת שאתה חושב שהחשיבות של הבדיקה עולה על הביישנות שלי... זה נכון אבל לא במקרה שלי שזה רק פצע... וגם אם זה נכון במקרה שלי אז זה משפט שהוא תאורטי כי במעשי לא משנה כמה יאמרו לי שזה חשוב אני לא מדמיינת את עצמי נבדקת... אני ביישנית מכל דבר אז ברור שגם מזה... אולי שאגדל אני מן הסתם יהיה פחות ביישנית... אני עוד לא בת 18! אם הייתי בסכנת חיים אז הייתי מכריחה את עצמי ללכת לרופא כזה אבל זה לא ככה... רק כואב לי ממש לצערי אף אחד לא מבין כמה... ובאמת מה עדיף.. לא לטפל בכלל או לטפל במשחה שלא תעזור ואז לנסות משהו אחר עד שמשהו כן יעזור מה זה כבר יכול להזיק? אני יאמר לרופא שזה על אחריותי עדיף מלא לטפל בכלל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו