מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם וכאבים בפי הטבעתרות28/09/2016
אני בבעיה.. לא נעים לי לכתוב על זה לפני בערך חודשיים הכנסתי לפי הטבעת את הקצה הקשיח של מברשת שיניים.. לא יודעת כמה הכנסתי..מאז יורד לי דם ויש לי כאב ושריפה ביציאות ועצירות ברוב הפעמים. אני בת 18 הכאבים באמת כואבים אני לא רוצה להיבדק זה לא נעים לי אני ביישנית... מה לעשות? מה התרופה לזה זה בטוח פצע אז גם אין טעם ללכת לרופא כי אני יודעת מה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
רות01/10/2016נראה שגרמת לעצמך פצע ברירית פי הטבעת. בד"כ פצע שטחי כזה מתרפא מעצמו תוך זמן קצר. לפי תיאורך הבעיה קיימת כבר כחודשיים ומה שיש לך, כנראה, זו פיסורה. בשלב ראשון מטפלים בטיפול תרופתי ואם הוא נכשל ישנה אפשרות לטפול ניתוחי. אני ממליץ שתפני לבדיקת רופא, לאבחון וטיפול תרופתי מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה - תגובה
ד``ר רפאל אלון02/10/2016נראה שגרמת לעצמך פצע ברירית פי הטבעת. בד"כ פצע שטחי כזה מתרפא מעצמו תוך זמן קצר. לפי תיאורך הבעיה קיימת כבר כחודשיים ומה שיש לך, כנראה, זו פיסורה. בשלב ראשון מטפלים בטיפול תרופתי ואם הוא נכשל ישנה אפשרות לטפול ניתוחי. אני ממליץ שתפני לבדיקת רופא, לאבחון וטיפול תרופתי מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא יבדוק אותי?
רות02/10/2016זה לא נעים לי..
ואם זה יחמיר ואצטרך בסוף ניתוח יצא לי לחשוב איך עושים ניתוח כזה? איך עושים צרכים אם המקום עם תפרים אחרי ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא יבדוק אותי? - תגובה
ד``ר רפאל אלון02/10/2016הרופא יבדוק אותך, כן. רופא שיטפל בך בלי בדיקה אינו רופא רציני ואחראי.
הניתוח הוא המוצא האחרון-לפניו יש אפשרויות טיפוליות אחרות. לשם כך צריך לפנות למומחה בתחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני חופרת..
רות02/10/2016אבל ראיתי פה אנשים שמעלים תמונות ועונים להם בלי לבדוק אותם או ששואלים שאלות ולא בודקים אותם... למה אצלי לא? תיארתי מה קרה ורשמת שיש טיפול תרופתי אז תכתוב לי בבקשה מה הטיפול התרופתי... אני יכולה גם לבוא אליך למרפאה אם צריל מרשם אבל בלי שאני ייבדק.. אני לא חושבת שזה לא אחראי זה בסך הכל התחשבות במטופל שלא רוצה להיבדק... בבקשה מתחננת... אין סיכוי אני מתביישת מאוד אני אתעלף מהלחץ... כי פשוט אני סתם סובלת, באמת אני סובלת, אף אחד לא מבין אותי, ואני רק בת 18 ובטוח זה פצע ולא משהו אחר... כי אני גרמתי את זה לעצמי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני חופרת.. - תגובה
ד``ר רפאל אלון02/10/2016אין איבחון וטיפול ללא בדיקה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניצחת
רות02/10/2016אתה כנראה מהרופאים הקשוחים אז אין לי סיכוי לשכנע אותך.. כאילו מה ביקשתי בסך הכל אני מתביישת זה טבעי וממש כואב לי... בטח יש פחד מתביעה או משהו כזה אז אני ממש לא הולכת לתבוע אף אחד מה לי ולזה... בשביל מה יש פורום באנטרנט? בטוח יש רופאים פחות קשוחים שיוכלו לעזור לי אני יחפש
שתהיה לך שנה טובה ותודה על השרשור.. בכל זאת אתה לא חייב בכלל לעזור לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניצחת - תגובה
ד``ר רפאל אלון02/10/2016אין פה כלל עניין שםל קשיחות. יש רק עניין של רפואה נכונה וטובה. כבר קרה לי הרבה פעמים שעל סמך תלונות החולה חשבתי שמדובר בבעיה מסוימת ובבדיקה התגלה משהו אחר. הכלל הראשון ברפואה הוא: אל תזיק. ובמתן טיפול ללא בדיקה יכול להגרם נזק. אני סבור שהחשיבות של הבדיקה עולה פי כמה וכמה על הביישנות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מנסה להבין...
רות05/10/2016אבל אצלי זה בטוח פצע... ולא משהו אחר... כי אני בטפשותי עשיתי את זה לעצמי לא היה לי כלום לפני... טוב באמת לא משנה בסוף אני אמצא פתרונות.. רק חשוב לי להגיד משהו על מה שרשמת שאתה חושב שהחשיבות של הבדיקה עולה על הביישנות שלי... זה נכון אבל לא במקרה שלי שזה רק פצע... וגם אם זה נכון במקרה שלי אז זה משפט שהוא תאורטי כי במעשי לא משנה כמה יאמרו לי שזה חשוב אני לא מדמיינת את עצמי נבדקת... אני ביישנית מכל דבר אז ברור שגם מזה... אולי שאגדל אני מן הסתם יהיה פחות ביישנית... אני עוד לא בת 18! אם הייתי בסכנת חיים אז הייתי מכריחה את עצמי ללכת לרופא כזה אבל זה לא ככה... רק כואב לי ממש לצערי אף אחד לא מבין כמה... ובאמת מה עדיף.. לא לטפל בכלל או לטפל במשחה שלא תעזור ואז לנסות משהו אחר עד שמשהו כן יעזור מה זה כבר יכול להזיק? אני יאמר לרופא שזה על אחריותי עדיף מלא לטפל בכלל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)