מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחור טרומבוטי?פיסורה? כואב לי נוראאנונימית03/10/2016
בת 37.ברקע שילשולים מרובים עקב קוליטיס אאזונפילית.
בשבוע וחצי האחרונים כאב עז ברקטום בלי קשר ליציאות)מרוב כאב ולמרות השילשולים המרובים אני מכווצת ןלא מצליחה להוציא) יש לי ממש תחושה של "דופק"פנימית והמצב מחמיר כשאני עומדת ויושבת.
בזמנו אמרו לי שיש לי מצריצה חזקה באזור.אז חשבתי שגם הפעם אותו הדבר.שמתי קצף פרוקטופואם,קרם צינקוד,קומפרסים של מגנזיום אבל הכאב העז נמשך .
בהסתכלות רואה ממש ג'ולה פנימית והרגשה שהנפיחות מתחילה מבפנים. אני אובדת עצות.לוקחת זאלידאר ואף הוא בקושי מקל .האם יש מה לעשות?האם זה אולי לא טחור אלא אבצס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחור טרומבוטי?פיסורה? כואב לי נורא - תגובה
ד``ר רפאל אלון03/10/2016התיאור מאד מחשיד למורסה (אבצס). במקרה כזה יש צורך בניקוז בהקדם. פני למיון. לא הייתי מחכה עד אחרי החג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד
אנונימית04/10/2016מודה לך מאוד על תגובתך המהירה. האם בהיעדר חום עדיין חשוד כמורסה?
האם רואים משהו מבחוץ?תודה שוב.יש לי תור לכירורג של הקופה ביום חמישי .
רק המחשבה על בדיקה רקטלית מכווצת אותי בכאב. בעבר בקושי הצליחו לבדטק אותי.האם ניתן בטשטוש?
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד - תגובה
ד``ר רפאל אלון04/10/2016אני סבור שעלייך לפנות לבדיקת רופא בהקדם ולא לחכות עוד יומיים או שלושה. במסגרת מיון, אם יש צורך בניקוז, ניתן לבצעו בחדר ניתוח בהרדמה כללית קצרה. אל תדחי את הבדיקה והטיפול. לא תמיד יש חום בנוכחות מורסה. התלונות שלך, מחלת הרקע מאד מחשידות למורסה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניתי למיון בהמלצתך
אנונימית04/10/2016ערב טוב
פניתי למיון בהמלצתך ןבהמלצת רופא הגסטרו שלי.לא בוצעה בדיקה רקטלית בגלל שהייתי בכאב.
כן ראתה טחור טרומבוטי ופיסורה אחורית.
המליצה להמשיך עם הטיפול השמרני עוד כמה ימים.
הגסטרו אמרו לי לתאם בדיקה עם הפרוקטולוג בטשטוש.
היום אגב ממש רואים את הקריש.זה לא היה אדום ככה.זה החמיר.הכאבים עדיין ממשיכים.לצד חולשה ונחיתות לחץ דם.
האם לטעמך יש מקום לבירור נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
אנונימית04/10/2016אני אחרי ניתוח כיס מרה בדיוק לפני חודש והיה מאוד מורכב להרדים אותי )סטרואידים קבועים, חמצת מטבולית,תת לחץ דם ותת משקל קשה (
היא אמרה לי שלא מנקזים טחור טרומבוטי כל כך אחרי כמה ימים.ומצד שני הכאב לא הולך ומשתפר.
הסיטי האחרון בוצע באפריל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניתי למיון בהמלצתך - תגובה
ד``ר רפאל אלון04/10/2016מצבך מחייב בדיקה כדי לתת לך תשובה הולמת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית04/10/2016האם אפשר לתאם איתך לימים הקרובים והאם אתה מבצע בדיקות גם בטשטוש ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר רפאל אלון04/10/2016איני מבצע בדיקה בטשטוש במרפאה. את זה ניתן לעשות רק בחדר ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)