שלום יש לי נפיחות בפי הטבעת מצורפת תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי נפיחות בפי הטבעת מצורפת תמונה
    יהודה
    04/10/2016

שלום לפני חודש התחילה לי נפיחות בפי הטבעת אם תחושת שריפה, המקום ממש שורף, חשבתי שזה יעבור ולצערי זה לא עובר, כאבים חזקים, אין בעיה של יציאות קשות אין דם האם זה טחור או פיסורה או משהו אחר מה דעתך?
    אני בדר''כ עושה ריצות כל יום שעה, הפסקתי לרוץ כי כשאני רץ אני מרגיש כאילו אני קורע את פי הטבעת, וגם יש לי תחושה של גוף זר, גם אחרי שאני עושה קיבה, אני מרגיש כאילו יש לי עוד קיבה תקועה בישבן, כנראה בגלל הנפיחות, מה זאת הנפיחות הזאת ומה הטיפול?
    מותר לרוץ על הכאב או שאני עושה לעצמי יותר נזק?
    אשמח לפירוט קבעתי תור לרופא יש רק שבוע הבא לצערי אשמח לחוות דעת מה הבעיה אצלי
    מצורפת תמונה הנפיחות מוקפת בעיגול דופן פי הטבעת נפוח ומרגישים צינורות דם ממה זה נגרם?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום יש לי נפיחות בפי הטבעת מצורפת תמונה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    04/10/2016

התמונה שצרפת אינה ברורה. הספור מתאים להתקף של טחור חיצוני-שטף דם תתעורי בפי הטבעת. אם הפעילות הספורטיבית שלך גורמת לכאב או להחמרה אני מציע שתפסיק אותה בשלב זה. פיסורה גורמת לכאבים עזים בזמן יציאה עם המשכות הכאב זמן רב לאחר היציאה (וזה לא מה שתארת). כמובן שההתכתבות כאן אינה במקום בדיקת מומחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה עוד שאלה

יהודה
    04/10/2016

בתמונה הקפתי בעיגול יש ג'ולה אם זה טחור חיצוני ממה הוא נגרם ומה הטיפול?
    אני רוצה טיפול לא משחות הרגעה מה הטיפולים המוצעים?
    כי אני ממש סובל הפכתי להיות מוגבל לא יכול לרוץ גם העבודה שלי פיזית אני לא יודע איך לחזור לעבודה מחר אחרי החג חייב פרנסה בחור בן 30 מעולם לא היו לי בעיות כאלה אם צריך ניתוח והחלמה כמה זמן לוקח התהליך הזה? בטח יש תור לניתוח רק עוד כמה חודשים והחלמה ארוכה ....
    אשמח לפירוט...
    אצלך בפרטי אפשר להגיע לניתוח מהיר?
    איפה מבצעים באסותא?
    כמה עולה אצלך בדיקה ואבחנה?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה עוד שאלה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    04/10/2016

הטיפול בטחור חיצוני הוא מוגבל. ניתוח מבוצע רק לעיתים רחוקות ולרוב מנסים קודם טיפול מונע. ההחלמה אורכת בין שבוע לשבועיים. אני מנתח בבי"ח אסותא ת"א.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו