מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום יש לי נפיחות בפי הטבעת מצורפת תמונהיהודה04/10/2016
שלום לפני חודש התחילה לי נפיחות בפי הטבעת אם תחושת שריפה, המקום ממש שורף, חשבתי שזה יעבור ולצערי זה לא עובר, כאבים חזקים, אין בעיה של יציאות קשות אין דם האם זה טחור או פיסורה או משהו אחר מה דעתך?
אני בדר''כ עושה ריצות כל יום שעה, הפסקתי לרוץ כי כשאני רץ אני מרגיש כאילו אני קורע את פי הטבעת, וגם יש לי תחושה של גוף זר, גם אחרי שאני עושה קיבה, אני מרגיש כאילו יש לי עוד קיבה תקועה בישבן, כנראה בגלל הנפיחות, מה זאת הנפיחות הזאת ומה הטיפול?
מותר לרוץ על הכאב או שאני עושה לעצמי יותר נזק?
אשמח לפירוט קבעתי תור לרופא יש רק שבוע הבא לצערי אשמח לחוות דעת מה הבעיה אצלי
מצורפת תמונה הנפיחות מוקפת בעיגול דופן פי הטבעת נפוח ומרגישים צינורות דם ממה זה נגרם?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יש לי נפיחות בפי הטבעת מצורפת תמונה - תגובה
ד``ר רפאל אלון04/10/2016התמונה שצרפת אינה ברורה. הספור מתאים להתקף של טחור חיצוני-שטף דם תתעורי בפי הטבעת. אם הפעילות הספורטיבית שלך גורמת לכאב או להחמרה אני מציע שתפסיק אותה בשלב זה. פיסורה גורמת לכאבים עזים בזמן יציאה עם המשכות הכאב זמן רב לאחר היציאה (וזה לא מה שתארת). כמובן שההתכתבות כאן אינה במקום בדיקת מומחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה עוד שאלה
יהודה04/10/2016בתמונה הקפתי בעיגול יש ג'ולה אם זה טחור חיצוני ממה הוא נגרם ומה הטיפול?
אני רוצה טיפול לא משחות הרגעה מה הטיפולים המוצעים?
כי אני ממש סובל הפכתי להיות מוגבל לא יכול לרוץ גם העבודה שלי פיזית אני לא יודע איך לחזור לעבודה מחר אחרי החג חייב פרנסה בחור בן 30 מעולם לא היו לי בעיות כאלה אם צריך ניתוח והחלמה כמה זמן לוקח התהליך הזה? בטח יש תור לניתוח רק עוד כמה חודשים והחלמה ארוכה ....
אשמח לפירוט...
אצלך בפרטי אפשר להגיע לניתוח מהיר?
איפה מבצעים באסותא?
כמה עולה אצלך בדיקה ואבחנה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה עוד שאלה - תגובה
ד``ר רפאל אלון04/10/2016הטיפול בטחור חיצוני הוא מוגבל. ניתוח מבוצע רק לעיתים רחוקות ולרוב מנסים קודם טיפול מונע. ההחלמה אורכת בין שבוע לשבועיים. אני מנתח בבי"ח אסותא ת"א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)