ד"ר יקר כמה שאלות בנוגע לניתוח פיסורב תודה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר יקר כמה שאלות בנוגע לניתוח פיסורב תודה.
    אילן
    18/10/2016

ד"ר חג שמח יש לי כמה שאלות הנוגע לניתוח פיסורה האם בניתוח עושים הרחבה ועושים חתך זהיר ואחכ תופרים? למה תופרים והאם מוציאים גם את הפיסורה בניתוח? שאלה נוספת האם היציאות הראשונות שלאחר הניתוח לא כואבות כי אם חותכים ותופרים? ולא מסוכן לעשות זיהום?
    תודה רבה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    18/10/2016

בניתוח פיסורה אין תפרים. בניתוח מבצעים חיתוך מבוקר של חלק מסיבי שריר הסוגר האנאלי הפנימי. ברוב המכריע של המקרים ישנה הקלה מיידית בכאב והיציאות לאחר הניתוח אינן כואבות כלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יקר יש לי כמה שאלות לגבי ניתוח פיסורה

אילן
    19/10/2016

ד"ר הייתי אצל כיורוג והוא אמר שהוא עושה ניתוח עם חתך זהיר ואחכ תופר השאלה שלי למה הוא תופר? האם זה נחוץ? והאם זה לא יעשה בעיות אחכ ביציאות? אני מתעניין לעשות אצלך איך פונים למזכירה שלך? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    19/10/2016

בניתוח פיסורה אין תפרים. ישנה הקלה מיידית בכאב אחרי הניתוח והיציאות ברוב המכריע של המנותחים אינן כואבות לאחר הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו