אבצס או רקמות קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבצס או רקמות קשות
    מומו
    23/10/2016

שלום רב, הנני גבר בן 32, בעבר עברתי ניתוח לקשירת טחורים פנימיים ( לא עזר ). לפני חצי שנה הופיע לי גוש קשה בדופן הישבן בסמוך לפי הטבעת, לאחרונה הגוש גדל 2-3 סמ פנימי נפוח במישוש לכיוון פי הטבעת. הייתי אצל פרוקטולוג לאחרונה שאמר שמדובר ברקמות קשות ככל הנראה בדרך לאבצס ולדבריו לחכות או שזה יספג בגוף או שזה יפריש את המוגלה לאחר שיווצר מעין חור בעור באופן טבעי, כמו כן רשם לי פלג'ל 1000 מג ל5 ימים. האנטיביוטיקה לא עזרה, האם להמתין ? האם לדעתכם צריך ניתוח? והאם במקרה שהאבצס יפתח מעצמו חייב ניתוח בכדי לטפל באבצס או שבאמת זה יכול לעבור מעצמו? תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבצס או רקמות קשות

הוספת תגובה

• מורסה בפי הטבעת

ד``ר רפאל אלון
    23/10/2016

אתה מתאר מהלך המתאים להתפתחות מורסה בסמוך לפי הטבעת. ברב המקרים מקור המורסה הוא ברירית פי הטבעת. מורסה כזו צריך לנקז אם אינה מתנקזת מעצמה. במקרה שמקור המורסה הוא ברירית פי הטבעת ברוב המקרים מתפתחת פיסטולה-תעלה המחברת את הפתח ברירית שם החל הכל אל העור. פיסטולה דורשת טיפול ניתוחי כדי שלא יהיו התקפים נוספים של מורסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו