משחות נגד פיסורה לא עוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחות נגד פיסורה לא עוזרות
    כהן
    26/10/2016

ד"ר שלום אני סובל מפיסורה כבר 4 חודשים קיבלתי תרופות ומשחות לא עוזר. הלכתי לפורוטולו ואמר לי ניתוח השאלות שלי כל פעם שאני לאחר יציאה שורף וכואב לי 6 שעות בממוצע זה טבעי? שאלה נוספת האם ניתוח כואב מה ההשלכות איפה כדאי לעשות האם זה מסוכן אשמח אם תפרט על הניתוח תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    27/10/2016

כאשר טיפול תרופתי אינו מביא לריפוי הפיסורה מומלץ לעבור לטיפול כירורגי. התלונות שלך אופייניות לפיסורה. הניתוח הינו קצר מאד, קל ומביא להקלה מיידית בכאב. בניתוח חותכים באופן מבוקר חלק מסיבי שריר הסוגר ועושים טיפול מקומי בפצע (הפיסורה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחות נגד פיסורה לא עוזרות.

כהן
    27/10/2016

ד"ר האם בניתוח מוציאים גם את הפיסורה? כמה זמן החלמה? והאם ההחלמה כואבת? איך מגיעים אלייך? מה זה טיפןל מקומי בפצע? מה הכוונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו