ד"ר יש לי פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר יש לי פיסורה
    אילן
    01/11/2016

ד"ר שלום יש לי פיסורה כמה חודשים וכואב לי אני צריך לעשות ניתוח אבל מאוד פוחד אמרים שזה כואב ולא בטוח והיציאות אחכ כואבות. ויכול לחזור הפיסורה אחכ. ד"ר מה עושים האם באמת זה כואב כל כך ההחלמה ומסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יש לי פיסורה

הוספת תגובה

• דר יש לי פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    01/11/2016

כפי שכתבתי כאן כבר פעמים רבות - ניתוח לפיסורה הוא קצר מאד, קל וישנה הקלה מיידית בכאב. רוב המנותחים מספרים שמאז הניתוח אין להם כאבים כלל או רק מיחוש קל שגם הוא חולף תוך זמן קצר. אל תהסס, עבור ניתוח ואיכות חייך תשתפר פלאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יש לי פיסורה

אילן
    01/11/2016

תודה ד"ר אבל זה באמת בטוח כמו שאתה אומר? והיציאות לא כואבות כי עושים חתך עמוק ואיפה אתה ממליץ לעשות? אני גר בי"ם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר יש לי פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    01/11/2016

א. אני בטוח בדברי
    ב. הפורום אינו ממליץ על רופא, מחלקה או מוסד מסוימים. תצטרך לבדוק במקום אחר.... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו