פיסורה ותרופות מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה ותרופות מה לעשות?
    טאכ
    02/11/2016

שלום ד"ר אני סובל מפיסורה כל יציאה כואב ושורף לי 7 שעות ויותר. יש מה לעשות נגד זה? אין משחה שלא שמתי. האם יש דיאטה שאתה ממליץ עלייה שיצא חלק ובלי כאבים? לגבי ניתוח אני פוחד לעשות אומרים שזה כואב ואחכ יכול להיות סיבוכים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה ותרופות מה לעשות?

הוספת תגובה

• פיסורה ותרופות

ד``ר רפאל אלון
    02/11/2016

ניתן להשתמש במרככי צואה כמו פגלקס או נורמלקס, להרבות בכלכלה עשירה בסיבים ובשתיה. אם הפיסורה כבר כרונית כנראה שתצטרך לעבור ניתוח שהוא קל, קצר עם החלמה מהירה ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה ותרופות מה לעשות?

טאכ
    03/11/2016

והניתוח עצמו לא כואב? הבנתי שעושים חתך גדול האם זה לא מסוכן? ומתי עוברים הכאבים שאחרי ניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה ותרופות

ד``ר רפאל אלון
    04/11/2016

הניתוח הינו קל, קצר מאד עם הקלה מיידית בכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו