פיסורה יציאות בכוח ותרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה יציאות בכוח ותרופות
    אכ טל
    06/11/2016

ד"ר אלון שלום יש לי פיסורה כמה חודשים. אני שותה המון מים ומיצים. אוכל אוכל קל לוקח פיינבר וכו. היציאות שלי לא כמו בעבר היו לי בעבר בין 2-3 יציאות כבר חודש יש לי יציאה אחת ביום? וגם הגוש הראשוני יוצא לאט ואחכ יוצא רך אך לא יוצא מהר ואני צריך לעשות בכוח קצת שיצא הכל. כי זה לא יוצא מהר ולא יוצא חלק אלא רק שאני קצת עושה בכוח. מה עליי לעשות ? מה עושים אני משתגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסורה יציאות ותרופות

ד``ר רפאל אלון
    06/11/2016

לא ברור מפנייתך מה משגע אותך. האם יש לך כאב ביציאה ואחריה? כדי "לשפר" את היציאות מומלצת כלכלה עשירה בסיבים (ירקות ופירות) ושתיה מרובה. אם למרות זאת הצואה היא קשה ניתן להשתמש במרככי צואה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה יציאות ותרופות

אכ טל
    06/11/2016

משגע אותי שיוצא לאט ואני צריך ללחות שיצא ומשגע אותי שאחכ כמה שעות כואב ושורף לי מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה יציאות ותרופות

ד``ר רפאל אלון
    06/11/2016

כנראה הפיסורה שלך לא החלימה וזאת הסיבה לתלונותיך. פנה לבדיקה. אם אכן עדיין יש פיסורה ממליץ על טיפול ניתוחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו