מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסורה עצירות ומרככי צואהאכ טל07/11/2016
ד"ר אלון שלום אתמול שלחתי שאלה כנראה שלא הובנתי. אז ככה יש לי כמה חודשים פיסורה. עד לפני חודש היו לי בין 2 ל3 יציאות ביום כבר חודש שיש לי יציאה אחת ביום אני שותה המון משתמש במרכבי צואה כמו פיינבר אוכל סיבים תזונתיים וכו ועדיין כל יציאה הגוש הראשון יוצא לאט ואחכ יוצא רק שאני לוחץ אבל יוצא רך הבעיה שאם אני לא לוחץ זה לא יוצא. האם זה בעיה? ואחכ שורף לי כמה שעות. הציעו לי לעבור ניתוח אבל האם אחרי הניתוח לא יהיה לי את הבעיה הזאת? כי זה צואה שיוצאת רק בכוח בבקשה תעזור לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה עצירות ומרככי צואה
ד``ר רפאל אלון07/11/2016הבנתי מצוין. אם עדיין אתה סובל מהפיסורה זו בהחלט סיבה לתלונותיך. אחרי ניתוח הכאב יחלוף והכל יחזור לנורמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה עצירות ומרכבי צואה
אכ טל08/11/2016ד"ר כן אני סובל מפיסורה. האם אבל לאחר ניתוח פיסורה לא תהיה לי בעיה כי יש לי עצירות כזאת והצואה יוצאת לי לאט ורק שאני לוחץ זה יוצא האם הניתוח יסדר את זה והצואה תיצא לי מהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה עצירות
ד``ר רפאל אלון08/11/2016כבר כתבתי לך מס פעמים שלאחר הניתוח הכל יחזור לקדמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה עצירות ותרופות
אכ טל08/11/2016אני סומך עלייך אבל אתה בטוח בזה שאחרי ניתוח הכל יחזור להיות טוב? ולגבי ניתוח אין סיכונים כי אומרים שזה ניתוח מפחיד וכואב. סליחה על כל השאלות ותודה שאתה ניחמד כל כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה עצירות ותרופות
ד``ר רפאל אלון08/11/2016הניתוח קצר מאד, קל ויש שיפור מיידי בכאב
אכ טל08/11/2016ושאלה אחרונה בבקשה ד"ר אחרי הניתוח זה נכון שיש על המקום תחבושות וצריך להחליף את זה כל כמה שעות? ככה יומיים.
ד``ר רפאל אלון08/11/2016אין תחבושת. חיים רגילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה עצירות ותרופת
אכ טל08/11/2016ד"ר אלון היקר תודה לך על הסבלנות אתה בנאדם מדהים בהצלחה לך בכל שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)