הפרשה לבנה מפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה לבנה מפי הטבעת
    אורי 32
    08/11/2016

שלום ד"ר אלון, כבר מס' חודשים שאני סובל מכאבים בפי הטבעת לאחר יציאה, כמו כן מדי פעם מופיעים כתמי דם על נייר הניגוב. באופן כללי התופעה אשר הכי מפריעה לי הינה בעת ישיבה והליכה, לאחר כמה זמן מתחיל התחתון להתמלא במעין זיעה ולחות והפרשות קלות אשר עוברת דרך התחתון ומופיעות על המכנס מה שגורם לאי נוחות ולכך שאני נאלץ לשים חתיכות נייר בתחתון בכדי למנוע את המעבר של הרטיבות לגבי המכנס. בנוסף ישנו גרד כמעט קבוע. אציין כי אני שומר על היגיינה קבועה ושטיפת האזור לאחר כל התרוקנות. אשמח אם תוכל לעזור לי לשפר את אורח חיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה לבנה מפי הטבעת

הוספת תגובה

• הפרשה לבנה מפי הטבעת

ד``ר רפאל אלון
    09/11/2016

אי אפשר לייעץ לך בלי בדיקה. פנה לבדיקת מומחה בתחום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרה לבנה מפי הטבעת

אורי 32
    09/11/2016

האם תוכל לומר לי למה מתאימות תלונות אלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשה לבנה מפי הטבעת

ד``ר רפאל אלון
    09/11/2016

כפי שכתבתי-בעייתך אינה ניתנת לאיבחון וטיפול בלי בדיקה גופנית יסודית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו