בעיית פיסורה וסוגי ניתוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית פיסורה וסוגי ניתוחים
    גולשת
    13/11/2016

ד"ר בקר טוב חבר שלי עשתה ניתוח פיסורה בהדסה עין כרם והיא טוענת שהיו לה כאבים שבוע ואי נוחות וצריבות והיציאות בהתחלה היו כואבות. וחזרה הביתה עם תחבושת שהייתה צריכה להחליף יממה. בניתוח עשו לה חתך זהיר ותפרים פנימים. קראתי שאתה אומר שהניתוח לא כואב אחרי והחחלמה מהירה ואין תחבושות השאלה שלי האם הניתוחים בבתי חולים שונים? האם אתה עושה ניתוח שונה מאשר בבית חולים הדסה?אני אמורה לעשות ניתוח ואני חוששת עזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיית פיסורה ותרופות

ד``ר רפאל אלון
    13/11/2016

בניתוח פיסורה אין תפרים. ייתכן ומי שכתבת עליו/ה י עבר ניתוח אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית פיסורה תרופות

גולשת
    13/11/2016

וד"ר והאם אין תחבןשת? ואתה עושה ניתוח שונה מהדסה עין כרם? או שכולם עושים אותו ניתוח? והאם באמת כואב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    14/11/2016

אין תחבושת (אחרי שמורידים את החבישה ששמים בניתוח) ואין תפרים. אני מעריך שהניתוח מבוצע בצורה זהה/דומה בכל מקום. ישנה הקלה מיידית בכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו