פיסורה-טיפול במשחה שאינו משפר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה-טיפול במשחה שאינו משפר
    דנה
    19/11/2016

דר אלון שלום, אני בת 45 ובחודש האחרון סובלת מפיסורה אנאלית אחורית. הכירורג נתן לי משחת נפידיפון למריחה 4 פעמים ביום , אמבטיות חמות וואבקת גלפלקס מרככת. הבעיה היא ששבוע וחציי אני כבר משתמשת במשחה 4 פעמים ביום כולל אמבטיות חמות ואבקה פעם ביום ואין הטבה. אני סובלת בעיקר בבוקר אחרי היציאה לכמה שעות מרגישה מנוטרלת. לא יכולה לשבת או לעבוד. לוקחת אדוויל ואקמול לסירוגין. השאלה היא קודם כל האם הגיוני שאין הטבה אחרי שבוע וחצי? מעבר לזאת לאחר שאני מורחת את השדחה הכאבים גוברים וזה גם מקשה עלי. האם להמתין 45 ימי טיפול כפי שאמר הרופא לפני שבוע וחצי כשהייתי אצלו? או שעלי לדרוש בדיקה חוזרת? האם מותר להשתמש במשככי כאבים כמעט כל יום? הכירורג אמר לי לקחת ולא לסבול. תודה מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסורה-טפול במשחה שאינו משפר

ד``ר רפאל אלון
    19/11/2016

כשיש פיסורה מקובל להתחיל בטיפול תרופתי, והטיפול שניתן לך הוא הטיפול המיטבי. בד"כ כדאי לנסות במשך 2-3 שבועות כדי לראות אם מתחיל שיפור. במקרים בהם הסבל הוא רב ואין שיפור - מומלץ טיפול ניתוחי (שהוא קצר מאד, קל מאד עם הטבה מיידית). אם אין לך כל שיפור ואת מאד סובלת כדאי לפנות למסלול הניתוחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו