זמן המתנה בין Rectogesic לנטילת ויאגרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן המתנה בין Rectogesic לנטילת ויאגרה
    יהונתן
    19/11/2016

שלום ותודה מראש על העזרה -
    כמה זמן לוקח ל Rectogesic לצאת לחלוטין מהגוף אחרי המריחה?
    במילים אחרות, כמה זמן צריך לחכות אחרי מריחת 1 ס"מ מהמשחה Rectogesic ועד נטילה בטוחה של ויאגרה?
    וכמה זמן אחרי לקיחת ויאגרה ניתן למרוח שוב בבטחה את המשחה?
    אני לא רוצה לפגוע בטיפול בפיסורה אבל נאלץ ליטול ויאגרה (במשחה הרי אאלץ להשתמש חודשיים!).

בבקשה אודה לך לתשובה מפורטת כי הדבר חשוב לי מאוד.

תודה רבה ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רקטוגסיק וויאגרה

ד``ר רפאל אלון
    19/11/2016

הטיפול ברקטוגסיק הוא מקומי-ניתן במשחה המשפיעה בעיקר מקומית. לדעתי לא צריכה להיות הפרעה בנטילת ויאגרה. כדאי לשאול בעצת מומחה בפרמקולוגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברשותך ד"ר

יהונתן
    19/11/2016

בעלון כתוב שאסור להשתמש בויאגרה בזמן שימוש במשחה אבל לא כתוב כמה זמן לחכות בין לבין.
    אני אובד עצות. יש סיכוי שתוכל לסייע לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רקטוגסיק וויאגרה

ד``ר רפאל אלון
    19/11/2016

איני מומחה בתרופות ויחסי גומלין בין תרופות. לדעתי לא צריכה להיות בעיה, אך ליתר בטחון הייתי מחכה מספר שעות בין המשחה לכדור..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו