סובל מעצירות,קיבה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל מעצירות,קיבה קשה
    ממשיך
    06/12/2016

אני סובל מבעיה כבר כמה חודשים טובים.שהיציאות שלי פשוט קשות.כלומר-אין לי עצירות.פשוט הצואה עצמה קשה(למרות סיבים וירקות ושתית הרבה מים..),הרוא משפחה אמר כנראה טחורים נתן לי שמן פרפין .
    לא השתמשתי בו הרבה כיי הבנתי שזה בעייתי.
    מה שרציתי להתיעץ זה משהו קצת מוזר ומגעיל.אבל כואב לי כול כך...

לפעמים,מתחיל לי קיבה,אני נכנס לשירותים,וזה מתחיל לצאת -ונתקע!
    והכאבים איומים!זה יכול גם להיות ככה חצי שעה-שעה.ואני לא יודע מה לעשות.פעם אחת רציתי ללכת כבר למיון ..

ממה זה?מה אפשר לעשות באותו רגע?לקחת שמן פרפין?

עדכון-היתי אצל כירוג.שבדק אותי .זה כאב קצת אבל לא הרבה כי באותם שבועות ל א סבלתי יחסית מהביה הזאת.וכבר לא היו לי דימומים ונפיחות בפי הטבעת.
    בכול מקרה הוא נתן לי פגלקס.

הבעיה היא שעכשיו ,בחורף,גם העצירות וגם "הקיבה הקשה" התגברו.ממה זה נובע??האם אין בדיקה לבירור ממה באה פתאום עצירות?
    ומה זה הקטע שנתקע לי הקיבה באמצע?יש לזה שם?
    דרך אגב,אני מורח קרם מצמח הלוונדר על פי הטבעת ומסביב לפני שאני נכנס לשירותים(זה מה שמקל עלי קצת)-האם זה בסדר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובל מעצירות,קיבה קשה

הוספת תגובה

• עצירות קשה

ד``ר רפאל אלון
    06/12/2016

בעייתך יכולה להיות הפרעה בתפקוד הסוגר האנלי - אניזמוס. במצב זה ישנה התככוצות של הסוגר בזמן יציאה, במקום שתהיה הרפייה שלו. ניתן לנסות טיפול תרופתי עם משחת ניפדיפין. פנה שוב להתייעצות פרוקטולוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו