גזים רטובים לאחר ניתוח פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים רטובים לאחר ניתוח פיסורה
    אילן
    06/12/2016

ד"ר שלום עברתי לפני שבועיים ניתוח פיסורה יש לי 2 בעיות האחד שאני עושה גזים קצת יוצא לי בתחתון וגם ביציאה אם אני קצת מתאפק זה יוצא לתחתון מה עושים? שאלה שניה יצא לי מעיים גולה קטנה או פצעון כזה באיזור האם זה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    06/12/2016

בניתוח לפיסורה חותכים חלק מסיבי הסוגר האנלי. זה יכול להסביר את התופעות בפנייתך. לרוב הבעייה חולפת עם הזמן. הגולה/ פצעון יכול להיות שטף דם קטן מתחת לעור באזור הניתוח. פנה לבדיקת המנתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים לאחר ניתוח פיסורה

אילן
    07/12/2016

ד"ר בהנחה שזה שטף דם האם זה מסוכן האם זה יכול לגרום לדבר יותר חמור? מה אתם הרופאים נותנים שיש שתף דם? מה לעשות? קבעתי תור למנתח בעוד שבועיים. תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פיסורה

ד``ר רפאל אלון
    07/12/2016

אין בכך שום דבר מדאיג. זה נספג ו חולף מעצמו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו