טחורים, לחץ וקושי להתרוקן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים, לחץ וקושי להתרוקן
    שם בדוי
    12/12/2016

שלום דוקטור ,תודה על העזרה שלך פה בפורום ,אנשים עם הבעיות כאלו מאוד צריכים את זה .
    קצת מבולבל ואנסה לנסח בקצרה .לפני חצי שנה הובחנתי בפיסורה, קיבלתי ניפדיפין ,נורמלקס ,סיבים ,קיצור כל מה שצריך ,אחרי שימוש של חודש חזרתי לרופא והוא אמר לי פיסורה לא נרפאה וחייב ניתוח ,אני המשכתי עם ניפדיפין ולהפקיד על יציאות רכות וכאבים חלפו אבל היה מדי פעם (פעם ,פעמיים בחודש)דימום ואז הלכתי לרופא אחר שאמר שפיסורה כבר לא קיימת אך יש טחורים פנימיים דרגה 2 ,עשה קשירה במקום ומאז הכל התחיל ,יומיים ראשונים היה לחץ חזק בפי הטבעת והיה קשה להתרוקן ,אחרי יומיים לחץ עבר אבל כנראה הקושי להתרוקן גרם פיסורה שוב לחזור ,כבר שבועיים אחרי הקשירה יש לי דם בכל יציאה וכואב שעות אחרי ובזמן היציאה ,קיצור כמו היה פעם,עוד שבועיים אני חוזר לרופא לקשירה נוספת ,לא יודע עם לעשות זאת ,יש שאומרים שלא עושים קשירה שיש פיסורה ברקע ,הכאב הזה של שעות אחרי יציאה יכול להיות מהטחורים ?לפעמים אני כבר מוכן לניתוח ,אבל פוחד ,לא בגלל הכאב והחלמה, זה אין לי בעיה לסבול ,אלא בגלל סיכוי אי שליטה והרס חיים נורמלים, אם יקרה סיבוך שכזה ,למרות שהוא נדיר ,יש דרך לתקן או שזה סופי ?תן חוות דעת בבקשה על המקרה שלי כי אני כבר לא יודע במה לטפל קודם פיסורה או טחורים ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים, לחץ וקושי להתרוקן

הוספת תגובה

• טחורים לחץ וקושי להתרוקן

ד``ר רפאל אלון
    13/12/2016

לפי תיאורך כנראה ששוב יש לך פיסורה ובשלב זה הייתי מטפל בפיסורה. ניתן לנסות שוב טיפול תרופתי ואם הוא ייכשל לעבור ניתוח שהוא קל, קצר ועם החלמה מהירה מאד. סיבוך של אי שליטה הוא מאד נדיר עד אפסי בידיים מנוסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו