מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול טבעי בקונדילומה בפי הטבעתאנונימוס13/12/2016
שלום רב
בשבוע האחרון התחלתי לטפל ב קונדילומה שבפי הטבעת בצורה טבעית
על ידי שמנים. השתמשתי בשמן עץ התה וכיסיתי בתחבושת גזה.
היבלת במהלך היום החלה להפוך להיות מתנדנדת והיום בניגוב פשוט הוסרה (קצת בהפעלת כוח) ומייד לאחר מכן החלה לדמם דימום בינוני שהאט תוך כמה דק והפך לשטחי.
כיסיתי את הפצע כתוצאה מההסרה של היבלת בג׳ל אלווירה שמעורב עם שמן אובליפחה ושמן עץ התה.
אני ממש מודאג.. קיימת לי עוד יבלת בסמוך לאזור שיחסית קטנה אבל אני מודאג יותר מעצם העובדה שהיבלת הגדולה הוסרה בצורה הזאת ודיממה.
האם יש ממה לחשוש?
אציין שבעוד חודש יש לי ניתוח לפיסטולה.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה בעייתית
ד``ר רפאל אלון14/12/2016הנגעים בעור של קונדילומה נגרמים מנוכחות של וירוס הפפילומה בתוך תאי העור/רירית. את הנגעים צריך להסיר מפני שמגע איתם גורם להדבקה. השיטה "הביתית" שתיארת אינה מוכרתת לי. אני מציע שבזמן ניתוח הפיסטולה המיועד, המנתח יסיר את כל הנגעים הנראים לעין מאזור פי הטבעת. צריך להבין שהסרת הנגעים אינה מרפאת את המחלה וחדשים עלולים להופיע עד שמערכת החיסון מתגברת על הוירוס. כדאי גם שהמנתח ישלח נגע כזה לבדיקת רקמה כדי לדעת באיזה זן של הוירוס מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימוס14/12/2016תודה רבה על המענה,
נאמר לי שלאחר ההסרה של הקו גילומה הגדולה והבולטת (יבלת האם)
שאר היבלות נעלמות לאיטם.
מדובר בשיטה טבעית של שמן עץ התה- קוטלת את הוירוס מהבחינה הויראלית שלו ומצד שני גם מחקת את עמידות המערכת החיסונית של העור..
אני כמובן אומר למנתח על המצב..
יש משהו נוסף שתמליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה בעייתית
ד``ר רפאל אלון14/12/2016אין לי מה להוסיף. עדכן את המנתח שלך שיסר את הנגעים הנראים לעין וישלח נגע לבדיקה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)