ריר ורטיבות בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריר ורטיבות בפי הטבעת
    יורי
    15/12/2016

לפני כ4 שנים עברתי ניתוח פיסורה.. שנתים לאחר הניתוח התחלתי לסבול מרטיבות במקום ומעט ריר שיוצא במהלך היום ללא שליטה. הבדיקות תקינות. אז מדוע זה קורה? הבנתי שזה דבר נדיר אך יכול לקרות ולי זה קרה.
    עברתי mriמנומטריה וזה תקין לחצים גבוהים . היתי אצל מספר רופאים. כבחור צעיר אני אמור לחיות ככה זה לא נוח צריך לייבש את האיזור במהלך היום מציק מגרד לא נעים.
    ניתן לעשות משהו?למה זה קרה ועוד אחרי שנתים רק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריר ורטיבות בפי הטבעת

הוספת תגובה

• ריר ורטיבות בפי הטבעת

ד``ר רפאל אלון
    15/12/2016

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה. לעיתים רחוקות אחרי ניתוח יכול להיווצר כעין "מרזב" או שקע ברקמה, דבר הפוגע באטימה של פי הטבעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור רפאל אלון שאלה נוספת

יורי
    15/12/2016

ואיך רואים דבר כזה כפי שציינת? mri היה ללא ממצאים מנומטריה תקינה. אך הבעיה נמצאת. יש מה לעשות מה אתה ממליץ לי לעשות לחפש עוד רופאים או להשלים עם זה וזהו? אני בן 29 רק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריר ורטיבות בפי הטבעת

ד``ר רפאל אלון
    15/12/2016

את מה שתיארתי ניתן לראות רק בבדיקה גופנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו